Ιταλία

Έτοιμος ακόμη και να φύγει ο Κόντε!

Πρόθυμος ακόμη και να παραιτηθεί εμφανίζεται ο Αντόνιο Κόντε, παρά το γεγονός ότι είναι πεπεισμένος για την επιτυχία του πλάνου τριών ετών που είχε θέσει εξαρχής στον πάγκο της Ίντερ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το νικηφόρο πέρασμα από το Τορίνο δεν ήταν ενδεικτικό να σβήσει τα σύννεφα που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ Κόντε και ιθυνόντων της Ίντερ με αποτέλεσμα όλα να είναι ρευστά για τη νέα χρονιά.

Η απόσταση 8 βαθμών από την πρώτη Γιουβέντους και η όχι και τόσο σταθερή πορεία της ομάδας τη φετινή χρονιά δεν έχει αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις. Ωστόσο, ο Ιταλός προπονητής εμμένει στο μακροπρόθεσμο πλάνο που είχε παρουσιάσει και θέσει από την αρχή της πορείας του στον πάγκο.

«Ξεκίνησα με ένα πλάνο τριών χρόνων και το αντίστοιχο συμβόλαιο. Έπειτα από αυτό, εάν επιθυμούν να επεκτείνουν το συμβόλαιό μου, θα είμαι χαρούμενος. Εάν δεν είναι χαρούμενοι με τη δουλειά που κάνω, τότε δεν θα διστάσω και δε θα μείνω εμπόδιο», επεσήμανε ο Αντόνιο Κόντε.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x