Euro 2024

Ρίχνει... άκυρο σε Ρωσία και σκέφτεται Αγγλία η UEFA για το Euro

Το πλάνο της UEFA για Euro σε 12 πόλεις συνεχίζει να υφίσταται, ωστόσο υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για ορισμένες χώρες.

Δεύτερες σκέψεις για ορισμένες χώρες κάνει η UEFA ενόψει του Euro το καλοκαίρι του 2021.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Νησί, η UEFA ετοιμάζεται να ακυρώσει την Ρωσία ως μία από τις 12 χώρες-πόλεις που θα φιλοξενήσουν αγώνες της διοργάνωσης. Αυτό συμβαίνει καθώς στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία θεωρούν ότι στην Ρωσία τα πράγματα με τον κορωνοϊό δεν πηγαίνουν καλά και η κατάσταση μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη.

Η UEFA συνεχίζει να έχει στο τραπέζι το πλάνο για διεξαγωγή του Euro σε 12 χώρες ή πόλεις, αλλά ετοιμάζει και plan b σε περίπτωση που η κατάσταση σε όλη την Ευρώπη δεν είναι νορμάλ λόγω του κορωνοϊού.

Η Αγγλία είναι μια ισχυρή υποψηφιότητα για να αναλάβει εξ ολοκλήρου το Euro εφόσον αποφασιστεί τελικά πως δεν μπορεί να γίνει σε διαφορετικές χώρες σε όλη την Ευρώπη, ωστόσο οι σκέψεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι αν φιλοξενήσει σε άλλες πόλεις πέρα του Λονδίνου (σσ. στο γήπεδο Γούμπλεϊ) αγώνες ή να γίνουν παιχνίδια στο Κάρντιφ της Ουαλίας.

Παράλληλα, στην UEFA κάνουν σκέψεις για την παρουσία φιλάθλουν στα γήπεδα, ανεξαρτήτως της κατάστασης με τον κορωνοϊό. Εφόσον το εμβόλιο δεν έχει υπάρξει, τότε τα γήπεδα θα έχουν μικρό ποσοστό πληρώτητας, ενώ σε αντίθετη περίπτωση το ποσοστό πληρώτητας θα είναι πάνω από το 50-60%.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x