Euro 2024

Ξεσπάθωσε ο Γκρίλις κατά του Κιν: «Δεν δέχομαι να λένε ότι δεν ήθελα να εκτελέσω πέναλτι»

Αιχμηρή ήταν η απάντηση του Τζακ Γκρίλις στο σχόλιο του Ρόι Κιν, πως τόσο εκείνος όσο και ο Στέρλινγκ δεν ανέλαβαν την εκτέλεση κάποιου πέναλτι, τονίζοντας πως ήθελε αλλά δεν επιλέχθηκε.

Το κλίμα γύρω από την εθνική ομάδα της Αγγλίας αρχίζει και... στραβώνει επικίνδυνα μία ημέρα μετά από τον χαμένο τελικό του Euro 2020 από την Ιταλία στη διαδικασία των πέναλτι.

Με δηλώσεις του στο «SkySports», ο Ρόι Κιν άσκησε δριμύ κριτική τόσο στον Τζακ Γκρίλις όσο και στον Ραχίμ Στέρλινγκ για το γεγονός πως δεν ανέλαβαν κάποιο χτύπημα πέναλτι, με τον 19χρονο Σάκα να εκτελέσει το πέμπτο και καθοριστικό πέναλτι των «τριών λιονταριών».

Η αντίδραση της άλλης πλευράς δεν άργησε να έρθει προς τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Γκρίλις να απαντάει με έντονο τρόπο πως ήθελε να εκτελέσει ένα πέναλτι, αφήνοντας μάλιστα σαφείς αιχμές κατά του προπονητή του, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν δέχεται από κανέναν να του λέει πως δεν ήθελε να αναλάβει κάποια εκτέλεση.

«Εγώ είπα ότι ήθελα να εκτελέσω πέναλτι. Ο προπονητής είναι αυτός που παίρνει τις σωστές αποφάσεις σε όλο το τουρνουά και το ίδιο έκανε και στον τελικό. Αλλά δεν δέχομαι να μου λένε ότι δεν ήθελα να χτυπήσω πέναλτι», ανέφερε χαρακτηριστικά το twitter του ο 25χρονος άσος της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x