Euro 2024

«Βάλε τον Μάλεν»: Συνεχίζουν τα… αερομεταφερόμενα μηνύματα στον Ντε Μπουρ

Ακόμα ένα μήνυμα διά... αέρος έλαβε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Ολλανδίας ο Φρανκ ντε Μπουρ, αυτή τη φορά για τη χρησιμοποίηση ως βασικού του Ντόνιελ Μάλεν.

Ακόμα ένα μήνυμα διά… αέρος έλαβε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Ολλανδίας ο Φρανκ ντε Μπουρ, ο οποίος πιέζεται έντονα από τους συμπατριώτες του, ώστε να ξεκινήσει βασικό στο Euro 2020 τον Ντόνιελ Μάλεν.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής (18/6) ο 51χρονος Ομοσπονδιακός τεχνικός είδε να περνά στο αέρα ένα αεροπλανάκι μεταφέροντας ως μήνυμα «Είσαι τόσο έξυπνος Φρανκ; Βάλε τον Μάλεν».

Υπενθυμίζεται ότι εσχάτως ο Ντε Μπουρ είχε δει να περνά ακόμα ένα μπανεράκι πάνω από το προπονητικό κέντρο της Ολλανδίας, το οποίο τον καλούσε να επαναφέρει το λατρεμένο σύστημα της χώρας της τουλίπας, το 4-3-3 (αντί του 3-5-2).

Να σημειωθεί ότι ο Μάλεν έχει περάσει ως αλλαγή στα δύο πρώτα ματς της Ολλανδίας στον 3ο όμιλο, βγάζοντας μάλιστα και ασίστ κόντρα στην Αυστρία. Ενώ, τη φετινή σεζόν ο 22χρονος επιθετικός -τον οποίον πιστεύουν πολύ στην πατρίδα του- ολοκλήρωσε τη σεζόν έχοντας πετύχει 27 γκολ και 10 ασίστ σε 45 εμφανίσεις με την Αϊντχόφεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x