Euro 2024

Το Sky Sports βαθμολόγησε τον Σακά με «10» επειδή δεν… κώλωσε να σουτάρει πέναλτι

Όχι μόνο δεν τον έκραξε, αλλά το μεγάλο βρετανικό δίκτυο συνεχάρη τον πιτσιρικά που (σε αντίθεση με μπαρουτοκαπνισμένους συμπαίκτες του) ανέλαβε την ευθύνη.

Μια διαφορετική οπτική του γεγονότος ότι ο Μπουκαγιό Σακά ανέλαβε την τελευταία εκτέλεση πέναλτι στον τελικό του Euro έδωσε το «Sky Sports». Αντί να επικρίνει τον νεαρό για το γεγονός ότι απέτυχε να σκοράρει (με αποτέλεσμα να χαθεί το τρόπαιο), το μεγάλο βρετανικό δίκτυο τον επαίνεσε για το θάρρος του ν’ πάρει πάνω του την ευθύνη.

Στη βαθμολόγηση που έκανε λοιπόν στους παίκτες μετά το παιχνίδι του έβαλε «10», με τη σχετική αιτιολόγηση ν’ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Πρέπει ν’ αναφερθεί το πόσο βελτιώθηκε η Αγγλία μετά την είσοδό του στο παιχνίδι και την αλλαγή διάταξης.

Όμως η μόνη βαθμολόγηση που μπορεί να γίνει είναι για την αναγνώριση ότι, στην πιο πιεστική αθλητική στιγμή που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς, ένας 19χρονος που δεν είχε παίξει σχεδόν ποτέ με τη χώρα του πριν τη φετινή χρονιά και ποτέ δεν είχε εκτελέσει πέναλτι στην ομάδα του, πήρε την πρωτοβουλία ν’ αναλάβει ένα πιθανώς αποφασιστικό χτύπημα, όταν τόσοι πολλοί από τους έμπειρους συμπαίκτες του έκαναν πίσω.

Η Αγγλία θα έπρεπε να μην έχει βάλει τον νεαρό σε αυτή τη θέση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x