Euro 2024

Ο Μουρίνιο... έβαλε τον Σάουθγκεϊτ σε σκέψεις!

Την δική του οπτική αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση της Αγγλίας απέναντι στην Κροατία, θέλησε να εκφράσει ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Την δική του οπτική αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση της Αγγλίας απέναντι στην Κροατία, θέλησε να εκφράσει ο Ζοσέ Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δηλώνει κατά του συστήματος που περιλαμβάνει 3 κεντρικούς αμυντικούς και 2 μπακ, πράγμα που βεβαίως ο ίδιος καθιέρωσε στην καριέρα του!

Οξύμωρο χαρακτηρίζεται το συγκεκριμένο γεγονός, μιας και ο Μουρίνιο ήταν αυτός που ξεκίνησε να αγωνίζεται με πεντάδα στην άμυνα, γνωρίζοντας πως ο τρόπος αυτός παιχνιδιού, εξασφαλίζει θεωρητικά πληρέστερη ανασταλτική λειτουργία.

Παρ' όλα αυτά, στην προκειμένη περίπτωση θα το θεωρούσε λάθος, αναλογιζόμενος το μεστό παιχνίδι στο οποίο θα ήθελε να καταφύγει και η Κροατία.

Τέλος, δεν παρέλειψε να κάνει ιδιαίτερη μνεία στον Τζακ Γκρίλις, τον οποίο «παρομοιάσε» με τον Λουίς Φίγκο, θέλοντας να αναδείξει τις επιθετικές αρετές του, και την ικανότητα του να “παράγει” ποδόσφαιρο και να δημιουργεί.

Αναλυτικά δήλωσε

«Είναι εξαιρετικός όταν αγωνίζεται στα αριστερά. Είναι λίγο δύσκολο να γίνει βέβαια γιατί ο Ράσφορντ μπορεί να αγωνιστεί μόνο εκεί, με αποτέλεσμα ο Γκρίλις να μετακινείται και να χάνει την δυναμική του.

Διαβάστε περισσότερα στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x