Euro 2024

Τοπαλίδης: «Θα φύγω μαζί με τον Ρεχάγκελ…»

Μαζί ήρθαν και μαζί θα φύγουν… Ο λόγος για τον Γιάννη Τοπαλίδη, ο οποίος μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 εκτίμησε πως με την αποχώρηση του Ότο Ρεχάγκελ από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας (όποτε κι αν συμβεί αυτό), θα τον ακολουθήσει.

Μαζί ήρθαν και μαζί θα φύγουν… Ο λόγος για τον Γιάννη Τοπαλίδη, ο οποίος μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 εκτίμησε πως με την αποχώρηση του Ότο Ρεχάγκελ από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας (όποτε κι αν συμβεί αυτό), θα τον ακολουθήσει.

Ερωτηθείς τι θα έκανε αν δεχόταν πρόταση να διαδεχτεί τον Γερμανό προπονητή στον πάγκο του ελληνικού συγκροτήματος, απάντησε: «Δεν πιστεύω πως πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, ούτε έχει περάσει από το μυαλό μου. Πιστεύω πως με το που θα τελειώσει η θητεία του Ότο Ρεχάγκελ στην εθνική ομάδα, θα τελειώσει και η δική μου», ενώ για το αν έχει μάθει τις προθέσεις του «Χερ Ότο», είπε: «Από το 2001 είμαστε μαζί στην Εθνική και ποτέ δεν έχω ρωτήσει τον κύριο Ρεχάγκελ τι θα κάνει. Δεν έχω κάνει ποτέ αυτή τη συζήτηση μαζί του και συνεπώς δεν μπορώ να απαντήσω».

Αναφορικά με την κλήρωση στα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ απέναντι στην Ουκρανία, ο συνεργάτες του Ότο Ρεχάγκελ είπε: «Ο κύριος Ρεχάγκελ μού έλεγε πως με όποια ομάδα και αν κληρωθούμε θα είναι 50-50 η πρόκριση. Για να αφήσει την Κροατία έξω από την προκριματική φάση πάει να πει ότι η Ουκρανία έχει πολύ καλή ομάδα. Έχουμε ήδη πάρει από το ίντερνετ τα ρόστερ στα προηγούμενα παιχνίδια τους. Θα πάρουμε πληροφορίες από δύο σημαντικά άτομα και θα παρακολουθήσουμε και τα δέκα παιχνίδια τους στην προκριματική φάση. Θα δούμε πώς παίζουν, με έναν ή δύο επιθετικούς, και ανάλογα με τον αντίπαλο θα κάνουμε τα πλάνα μας».

Όσο για τον Αντρέι Σεφτσένκο, που παραμένει σημείο αναφοράς της ουκρανικής ομάδας, είπε: «Ο Σεφτσένκο έχει αναβαθμίσει το επίπεδο όλης της ομάδας, αλλά δεν είναι μόνο αυτός που πρέπει να προσέξουμε. Η Ουκρανία διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες».

Η Ελλάδα έχει αντιμετωπίσει άλλες τέσσερις φορές την Ουκρανία έχοντας απολογισμό μία νίκη, δύο ήττες και μία ισοπαλία. «Έχει αλλάξει αρκετά η ομάδα της Ουκρανίας από τότε. Πιστεύω πως σε όλα τα ματς που έχουμε παίξει μαζί τους ήμασταν αν όχι καλύτερη ομάδα, εξίσου καλή».

Τι πρέπει να κάνει από την πλευρά της η Εθνική; «Στα τελευταία ματς έχουμε δεχτεί γκολ από λάθη. Αν περιορίσουμε τα λάθη σε ομαδικό αλλά και ατομικό επίπεδο, απέναντι σε κάθε ομάδα θα είχαμε ελπίδες πρόκρισης».

Στο δίλημμα ΟΑΚΑ ή Παγκρήτιο, ο Γιάννης Τοπαλίδης απαντά: «Τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσουμε αν θα γίνει το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ή στο Παγκρήτιο. Αν γεμίσει το γήπεδο, είναι μεγάλο πλεονέκτημα το ΟΑΚΑ, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη. Παίζει μεγάλο ρόλο τι θα πουν και οι παίκτες».

Τέλος, επανέλαβε πως δεν ό,τι συνέβη στα αποδυτήρια στο ημίχρονο της αναμέτρησης απέναντι στη Λετονία πήρε διαστάσεις δίχως λόγο. «Δεν είχε συμβεί τίποτα στα αποδυτήρια. Όταν δεν είναι καλό το αποτέλεσμα, λίγο-πολύ μπορεί να πει κάποιος μια κουβέντα παραπάνω. Το κλίμα στην Εθνική είναι πολύ καλό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x