Euro 2024

Από Ρίγα… Βραζιλία

Ο πρώτος σταθμός για το ταξίδι με τελικό προορισμό τη Βραζιλία είναι για την Εθνική η Ρίγα. Το πρωί η αποστολή αναχώρησε για τη Λετονία εν όψει της αυριανής πρεμιέρας των προκριματικών του Μουντιάλ του 2014, χωρίς δηλώσεις και υποσχέσεις, αλλά με αισιοδοξία για ποδαρικό με το δεξί. Μέσα και ο Χολέμπας. Τα πλάνα του Σάντος. Δείτε πλάνα και φωτογραφίες από την αναχώρηση της «γαλανόλευκης».

Ο πρώτος σταθμός για το ταξίδι με τελικό προορισμό τη Βραζιλία είναι για την Εθνική η Ρίγα. Το πρωί η αποστολή αναχώρησε για τη Λετονία εν όψει της αυριανής πρεμιέρας των προκριματικών του Μουντιάλ του 2014, χωρίς δηλώσεις και υποσχέσεις, αλλά με αισιοδοξία για ποδαρικό με το δεξί.

Ο Φερνάντο Σάντος φαίνεται πως έχει καταλήξει στο βασικό σχήμα, που θα έχει διάταξη σε 4-4-2, όπως φάνηκε και στο χθεσινό δίτερμα. Ο Καρνέζης ήταν στο τέρμα, Σπυρόπουλος και Τοροσίδης ήταν στο αριστερό και δεξιό άκρο της άμυνας, ενώ Κ. Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος το δίδυμο των στόπερ. Τζιόλης και Κατσουράνης ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Μανιάτη στα δεξιά του και τον Φορτούνη αριστερά, ενώ επιθετικό δίδυμο ήταν οι Γκέκας και Μήτρογλου, με τον τελευταίο να κινείται περισσότερο περιφερειακά.

Διαθέσιμοι είναι τόσο ο Γιώργος Σαμαράς, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση, όσο και ο Χοσέ Χολέμπας καθώς το διάστρεμμα που υπέστη χθες στη δεξιά ποδοκνημική αποδείχτηκε… ελαφρύ. Πάντως αμφότεροι αναμένεται να είναι στον πάγκο, όπως και οι Τζόρβας, Γλύκος, Βύντρα, Σιόβας, Μαλεζάς, Δημούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Νίνης, Σαμαράς, Μαυρίας και Αθανασιάδης.

Η προετοιμασία της Εθνικής ολοκληρώνεται απόψε με προπόνηση στο γήπεδο της Ρίγας.



Video streaming by Ustream

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x