Euro 2024

Καραγκούνης: «Ιδανικό να αποχωρήσω μετά το Μουντιάλ»

Ιδανικό χαρακτήρισε το σενάριο να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά το Μουντιάλ του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο Έλληνας διεθνής ωστόσο τόνισε πως αυτό ανήκει στο μέλλον και δεν ακόμη δεν μπορεί να πει κάτι με βεβαιότητα. Παράλληλα, ο αρχηγός της Εθνικής αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στη Φούλαμ, την οποία χαρακτήρισε ως την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του.

Ιδανικό χαρακτήρισε το σενάριο να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά το Μουντιάλ του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας ο Γιώργος Καραγκούνης.

Ο Έλληνας διεθνής ωστόσο τόνισε πως αυτό ανήκει στο μέλλον και δεν ακόμη δεν μπορεί να πει κάτι με βεβαιότητα.

Παράλληλα, ο αρχηγός της Εθνικής αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στη Φούλαμ, την οποία χαρακτήρισε ως την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο περιοδικό «Top Scorer»:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Φούλαμ:
«Όλα είναι εξαιρετικά εδώ. Πρόκειται για ένα σπουδαίο πρωτάθλημα, που είναι από τα κορυφαία στον κόσμο. Η οργάνωση είναι απίστευτη. Σε όλα τα επίπεδα. Κάτι ανάλογο ισχύει και με την ομάδα μου, τη Φούλαμ. Είναι ευλογία για έναν παίκτη να βρίσκεται εδώ καθώς το μόνο που έχει να σκεφτεί είναι το ποδόσφαιρο».

Για τη σχέση του αγγλικού με το ιταλικό, το ελληνικό και το πορτογαλικό πρωτάθλημα:
«Νομίζω πως καλύτερο είναι το αγγλικό. Ως πρωτάθλημα, η Premier League, είναι σαφώς πιο οργανωμένη απ’ όλες τις υπόλοιπες. Από πλευράς γηπέδων, μάρκετινγκ. Απ’ όλες τις απόψεις».

Για την αντιμετώπιση που έχει από τους Άγγλους:
«Με σεβασμό. Δεν μιλάω μόνο για μένα, αλλά για όλους τους ποδοσφαιριστές. Εδώ ξέρουν να σέβονται και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Όπως προανέφερα, οι ποδοσφαιριστές στην Αγγλία έχουν την πολυτέλεια να σκέφτονται μόνο το ποδόσφαιρο».

Για την απόφασή του να ξενιτευτεί ξανά:
«Είχα μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και έψαχνα να δω που θα συνεχίσω την καριέρα μου. Από τη στιγμή που ήρθε η πρόταση από μια πολύ σοβαρή ομάδα της Αγγλίας δεν ήταν εύκολο να πω όχι. Νομίζω πως ήταν η καλύτερη επιλογή για εμένα και την καριέρα μου».

Για το αν θεωρούσε ιδανικό να ολοκληρώσει την καριέρα του στο Μουντιάλ:
«Θα ήταν το ιδανικό. Πρόκειται για την σπουδαιότερη διοργάνωση και θα ήθελα να συμμετέχω ξανά σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Ωστόσο, αργεί ακόμη. Δεν μπορώ να σκεφτώ τόσο μακριά. Καλά να είμαστε και θα δούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x