Euro 2024

Μπέγκοβιτς: «Θα συναντήσουμε δυσκολίες με την Ελλάδα»

Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι της Βοσνίας με την Ελλάδα, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ, ο Ασμίρ Μπέγκοβιτς.

Την πρόκριση της Βοσνίας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας έθεσε ως στόχο εκείνου και των συμπαικτών του ο Ασμίρ Μπέγκοβιτς.

Για να επιτευχθεί αυτό, σύμφωνα με τον διεθνή τερματοφύλακα της Στόουκ Σίτι, πρέπει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του να κερδίσει την Ελλάδα στο αγώνα της Παρασκευής.

Πάντως, ο 25χρονος πορτιέρο δεν περιμένει ένα εύκολο παιχνίδι, αφού η «γαλανόλευκη» είναι ομάδα με ποιότητα και είναι συμπαγής στην άμυνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ασμίρ Μπέγκοβιτς

«Η Ελλάδα έχει θαυμάσια ομάδα, με φοβερή ποιότητα. Και εμείς, όμως, έχουμε την ποιότητα να κερδίσουμε την Ελλάδα. (Η Ελλάδα) Είναι καλή ομάδα, συμπαγής και περιμένουμε να έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι.

Εμείς, από την πλευρά μας, προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να περάσουμε στην τελική φάση του Μουντιάλ. Θέλουμε τη νίκη ή τουλάχιστον την ισοπαλία για να είμαστε ικανοποιημένοι
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x