Euro 2024

Τσιμίκας, Λεβαντόφσκι, Κβαρατσχέλια στο δρόμο για το Euro 2024, απογοητευμένος ο Χάαλαντ

Ένα ευφάνταστο σκίτσο μετά την κλήρωση του Euro 2024, με δώδεκα ομάδες να είναι υποψήφιες να βρεθούν στην τελική φάση μέσω των πλέι οφ, και τον απόντα Έρλινγκ Χάαλαντ δημοσίευσε το Bleacher Report.

Το απόγευμα του Σαββάτου έγιναν γνωστοί οι όμιλοι του Euro 2024, το οποίο θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας.

Μεταξύ των 24 ομάδων που θα συμμετάσχουν στην ευρωπαϊκή γιορτή του ποδοσφαίρου, υπάρχουν και τρεις που θα προκύψουν από τα πλέι οφ.

Μία από αυτές είναι και η Ελλάδα, η οποία θα παίξει πρώτα με το Καζακστάν και, αν τα καταφέρει, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Λουξεμβούργο-Γεωργία.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη διαδικασία και την κλήρωση που έγινε στο Αμβούργο, το Bleacher Report δημιούργησε ένα ευφάνταστο σκίτσο με τους παίκτες που ετοιμάζονται να «τσεκάρουν» τα εισιτήρια τους για την τελική φάση του Euro 2024.

Σε αυτούς είναι και ο δικός μας, Κώστας Τσιμίκας, αλλά και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι των δώδεκα ομάδων που θα διεκδικήσουν τη μία από τις θέσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Στο κέντρο, όμως, ξεχωρίζει ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια, ο οποίος δεν τα κατάφερε με την εθνική Νορβηγίας να κλείσει θέση στο μεγάλο τουρνουά της Γερμανίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x