Euro 2024

Αγγλία: Πρώτη κλήση για τον Έζε - Εκτός αποστολής ο Στέρλινγκ!

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ανακοίνωσε την αποστολή για το «παράθυρο» του Ιουνίου, με το όνομα του Ραχίμ Στέρλινγκ να απουσιάζει από τη λίστα.

Γνωστές έγιναν οι κλήσεις του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για το «παράθυρο» του Ιουνίου και τις αναμετρήσεις της Αγγλίας με Μάλτα (16/06, εκτός) και Βόρεια Μακεδονία (19/06 εντός) για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών» πήρε όλα τα «βαριά» χαρτιά της ομάδας του, ενώ, σημαντική κρίνεται η απουσία του Ραχίλ Στέρλινγκ.

Από την άλλη, την παρθενική του συμμετοχή στην αποστολή της Αγγλίας κάνει ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Κρίσταλ Πάλας, Εμπερέτζι Έζε, ο οποίος έβγαλε... μάτια φέτος στην Premier League.

Αναλυτικά η αποστολή της Αγγλίας:

Τερματοφύλακες: Τζόνστοουν (Κρίσταλ Πάλας), Πίκφορντ (Έβερτον), Ράμσντεϊλ (Άρσεναλ), Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ), Ντανκ (Μπράιτον), Γκουεί (Κρίσταλ Πάλας), Μαγκουάιρ (Μαν. Γιουνάιτεντ), Μινγκς (Άστον Βίλα), Σο (Μαν. Γιουνάιτεντ), Στόουνς (Μαν. Σίτι), Τρίπιερ (Νιουκάστλ), Γουόκερ (Μαν. Σίτι)
Μέσοι: Μπέλιγχαμ (Ντόρτμουντ), Έζε (Κρίσταλ Πάλας), Γκάλαχερ (Τσέλσι), Χέντερσον (Λίβερπουλ), Φίλιπς (Μαν. Σίτι), Ράις (Γουέστ Χαμ).
Επιθετικοί: Φόντεν (Μαν. Σίτι), Γκρίλις (Μαν. Σίτι), Κέιν (Τότεναμ), Μάντισον (Λέστερ), Ράσφορντ (Μαν. Γιουνάιτεντ), Σάκα (Άρσεναλ), Γουίλσον (Νιουκάστλ).


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x