Euro 2024

Ατρόμητος: «Σπίτι της Εθνικής και πάλι το Μαζαράκη»

Στο προπονητικό κέντρο του Ατρομήτου θα προετοιμαστεί η Εθνική μετά το παιχνίδι με το Καζακστάν (ενόψει και του τελικού που ευελπιστεί να προκριθεί), επιλογή που καλωσόρισαν οι Περιστεριώτες.

Την επιστροφή της Εθνικής Ελλάδος στο Μαζαράκη προανήγγειλε και καλωσόρισε ο Ατρόμητος.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μετά από επιθυμία του Γκουστάβο Πογέτ, θα προετοιμαστεί στο προπονητικό κέντρο των Περιστεριωτών (από την Παρασκευή 22 Μαρτίου έως και την Κυριακή 24 Μαρτίου) ενόψει του τελικού (στον οποίο ευελπιστεί να προκριθεί) στα Playoffs του Nations League.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική θα αντιμετωπίσει την προσεχή Πέμπτη (21/3) το Καζακστάν στην OPAP Arena. Εφόσον επικρατήσει θα παίξει, την Τρίτη 26 Μαρτίου, εκτός έδρας με τον νικητή του Γεωργία-Λουξεμβούργο στον μεγάλο τελικό του μονοπατιού της, με μεγάλο διακύβευμα φυσικά το ένα από τα τρία εισιτήρια που απομένουν για το Euro 2024.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

«Η Εθνική ομάδα επιστρέφει στο προπονητικό κέντρο του Ατρόμητου, κατόπιν σφοδρής επιθυμίας του Γκουστάβο Πογέτ

Τις σύγχρονες προπονητικές εγκαταστάσεις του Ατρόμητου στο Μαζαράκη θα επιστρέψει η Εθνική μας ομάδα σε αυτή τη διακοπή για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 22 Μαρτίου έως και την Κυριακή 24 Μαρτίου, η ''γαλανόλευκη'' θα φιλοξενηθεί στο Περιστέρι κατόπιν σχετικής σφοδρής επιθυμίας του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Γκουστάβο Πογέτ, θεωρώντας το προπονητικό κέντρο της ομάδας ως το πλέον κατάλληλο για την προετοιμασία των διεθνών ποδοσφαιριστών.

Η κατάσταση των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων στο Μαζαράκη σε συνδυασμό με το γυμναστήριο, αλλά και τα πιο ενδεδειγμένα μέσα αποκατάστασης με την πισίνα, τα σπα και το τζακούζι που διαθέτει το ''σπίτι'' του Ατρόμητου, προκρίνουν το προπονητικό μας κέντρο ως την καλύτερη λύση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Όπως έχει συμβεί στο παρελθόν, έτσι και τώρα, για τον Ατρόμητο είναι τιμή αυτή η επιλογή και πάντα στηρίζει με αυτό τον τρόπο τις προσπάθειες της Εθνικής μας ομάδας.

Για την προετοιμασία της Εθνικής μίλησε και ο Γιώργος Τζαβέλλας στην κάμερα της Nova μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα:

''Ο πρόεδρος, κ. Σπανός, είναι πάντα δίπλα και βοηθάει πάντα την Εθνική ομάδα. Προσωπικά, τον ευχαριστώ πάρα πολύ και εύχομαι να πάει η Εθνική ομάδα στο Euro για να είμαστε όλοι οι Έλληνες χαρούμενοι. Αυτά τα παιδιά αξίζουν να πάνε σε μια μεγάλη διοργάνωση. Είμαι σίγουρος για αυτό και αυτό το φώναζα πάντα. Υπάρχει μεγάλη συσπείρωση και από τις ομάδες και από τον προπονητή. Θα είμαστε χαρούμενοι να είμαστε το καλοκαίρι στη Γερμανία''
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x