Euro 2024

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Με δύο «εξάρια» και τον Γιακουμάκη στην κορυφή!

Δύο αλλαγές στην 11άδα της Εθνικής σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Ιρλανδία από τον Γκουστάβο Πογέτ για το μεγάλο ματς με τη Γαλλία στο Παρίσι! Δύο «εξάρια», Γιακουμάκης και Μάνταλος.

Με δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Παρασκευής κόντρα στην Ιρλανδία «κατεβάζει» την Εθνική μας στο μεγάλο ματς με τη Γαλλία (19/06, 21:45, bwinΣΠΟΡ FM 94,6/sport-fm.gr, NOVA Sports Prime, ALPHA) ο Γκουστάβο Πογέτ! Ο Ουρουγουανός τεχνικός, για την αναμέτρηση της «γαλανόλευκης» στο «Σταντ ντε Φρανς» για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024, παρατάσσει σύστημα 4-3-3.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, λοιπόν, ο Σιώπης ξεκινάει, τελικά, στο αρχικό σχήμα στο πλάι του Κουρμπέλη, με τον Μάνταλο να μετατοπίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης -στη θέση του Πέλκα- ενώ στην κορυφή ο Πογέτ επέλεξε τον Γιακουμάκη αντί του Παυλίδη.

Αναλυτικά η ενδεκάδα τη Εθνικής: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Σιώπης, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Μασούρας, Γιακουμάκης.



Να σημειωθεί πως εκτός αποστολής, για να συμπληρωθεί η 23άδα, έμειναν Αλεξανδρόπουλος, Τζαβέλλας, Δουβίκας, Κωνσταντέλιας και Χατζηγιοβάνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x