Euro 2024

Με Γιακουμάκη στην επίθεση η Εθνική - Η ενδεκάδα για Γιβραλτάρ

Οι αρχικές επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ για την πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδος στα προκριματικά του Euro 2024 κόντρα στο Γιβραλτάρ.

Γνωστή έγινε η αρχική ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδος για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Γιβραλτάρ (24/3, 21:45) για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024.

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα παρατάξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με το γνωστό 4-3-3 και τον Βλαχοδήμο στην εστία. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Μπάλντοκ, στο αριστερό ο Τσιμίκας, με τους Χατζηδιάκο και Μαυροπάνο στο κέντρο της άμυνας. Ως εξάρι μπροστά τους θα είναι ο Σιώπης, με τους Μάνταλο και Μπακασέτα ως εσωτερικούς χαφ. Στα δύο «φτερά» της επίθεσης θα είναι οι Πέλκας και Μασούρας και στην κορυφή ο Γιακουμάκης, στη μοναδική ίσως έκπληξη από πλευράς Ουρουγουανού τεχνικού.

Να σημειωθεί ότι εκτός αποστολής έμειναν οι Ιωαννίδης, Κουλιεράκης και Μπουχαλάκης.

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος - Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας - Σιώπης, Μάνταλος, Μπακασέτας - Πέλκας, Γιακουμάκης, Μασούρας.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Ρότα, Ρέτσος, Παυλίδης, Φορτούνης, Παπανικολάου, Χατζηγιοβάνης, Λημνιός, Κωνσταντέλιας, Γιαννούλης.


Γιβραλτάρ (Χούλιο Ρίμπας): Κόλεϊνγκ - Ολιβέρο, Τσιπολίνα, Σέργκεντ, Βαλαρίνο - Τορίγια, Μπρίτο, Μπερνάντο Λόπες - Ρόναν, Γουόκερ, Τσακιάρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x