Euro 2024

ΕΠΟ: Οδηγίες στον κόσμο για το ματς με τη Γαλλία

Ανακοίνωσε μέσω της οποίας ζήτησε από το φίλαθλο κοινό την όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη προσέλευσή του στο ματς με τη Γαλλία, λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας, εξέδωσε σήμερα (15/11) η ΕΠΟ.

Οδηγίες προς… ναυτιλομένους από πλευράς ΕΠΟ, με αφορμή το επικείμενο ματς της Εθνικής Ελλάδας με αντίπαλο την Γαλλία, στην τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάση του Euro 2024.

Με την Ομοσπονδία να υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι θα χρειαστεί η έγκαιρη προσέλευσή τους στην «OPAP Arena», προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού, λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επισημαίνει σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων για τον αγώνα Ελλάδα-Γαλλία την Τρίτη 21 Νοεμβρίου (21:45), ότι η έγκαιρη προσέλευση στην OPAP Arena είναι άκρως απαραίτητη.

Ειδικότερα, λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των κατόχων εισιτηρίων στο γήπεδο, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

Υπογραμμίζεται παράλληλα, ότι στο γήπεδο θα εισέλθουν αυστηρά μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων, οι οποίοι και παρακαλούνται να μην έχουν μαζί τους μικρά παιδιά, οποιασδήποτε ηλικίας, χωρίς εισιτήριο.

Απαγορευμένα αντικείμενα
Η ΕΠΟ υπενθυμίζει στους Έλληνες φιλάθλους ότι πέραν της έγκαιρης προσέλευσης, θα πρέπει να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρχών και να γνωρίζουν ότι απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους μια σειρά αντικειμένων τα οποία απεικονίζονται στη φωτογραφία:
ΕΠΟ: Οδηγίες στον κόσμο για το ματς με τη Γαλλία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x