Euro 2024

Λουκάκου: «Δάκρυσα με τον Έρικσεν, ήταν δύσκολο να συγκεντρωθώ»

Ο Ρομέλου Λουκάκου μίλησε για την εφιαλτική εμπειρία που βίωσε ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης με την περιπέτεια του συμπαίκτη του, Κρίστιαν Έρικσεν.

Ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το τι έγινε με τον Κρίστιαν Έρικσεν ο Ρομέλου Λουκάκου. Ο 28χρονος μίλησε ξανά για την κατάρρευση του Δανού άσου στην αναμέτρηση με τη Φινλανδία, τονίζοντας ότι ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή που βίωσε και ο ίδιος, ευρισκόμενος πολλά χιλιόμετρα μακριά.

«Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να συγκεντρωθώ», είπε και πρόσθεσε: «Πρόκειται για την πρώτη φορά που βιώνω κάτι τέτοιο, ως ποδοσφαιριστής και αφορά έναν συμπαίκτη μου. Έχει συμβεί και με τον Ντάλεϊ Μπλιντ, όταν έπαιζε στον Άγιαξ. Με τον Κρίστιαν παίζουμε μαζί και όπως ανέφερα και στη συνέντευξή μου χτες στον αγωνιστικό χώρο, ξοδεύω περισσότερο χρόνο μαζί του από όσο χρόνο έχω με την οικογένειά μου. Συνεπώς ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να συγκεντρωθώ στο ματς. Ξοδεύουμε αρκετό χρόνο μαζί και κερδίζουμε μαζί. Συνεπώς η εικόνα της πτώσης του με αυτόν τον τρόπο, εκπροσωπώντας τη χώρα του, ήταν κάτι το δύσκολο για εμένα».

Παράλληλα, ο Βέλγος άσος της Ίντερ παραδέχθηκε ότι δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματά του. «Έριξα μερικά δάκρυσα, καθώς σκέφτηκα την οικογένειά του, τον γιο του, τους γονείς του, τον αδερφό του και την ομάδα μας», ανέφερε χαρακτηριστικ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x