Euro 2024

Έσωσε το αήττητο της Σερβίας στη Βουλγαρία στο 97' ο Λάζοβιτς - Κορυφή για Ουγγαρία

Χάρη σε γκολ του Λάζοβιτς στο 97', η Σερβία ήρθε ισόπαλη 1-1 στη Βουλγαρία για την τέταρτη αγωνιστική του έβδομου προκριματικού ομίλου του Euro 2024 και παρέμεινε αήττητη.

Η Σερβία κατάφερε να ισοφαρίσει στη Βουλγαρία 1-1 στο 97' για την τέταρτη αγωνιστική του έβδομου προκριματικού ομίλου του Euro 2024 και παρέμεινε αήττητη και στην κορυφή, αφήνοντας τους γηπεδούχους στο -5. Βασικός ξεκίνησε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ κι αντικαταστάθηκε στο 71'.

Κορυφή και για την Ουγγαρία, η οποία νίκησε στη Βουδαπέστη 2-0 τη Λιθουανία και «έπιασε» τους «πλάβι». Αλλαγή μπήκε ο Κλεινχέισλερ του Παναθηναϊκού.

Βουλγαρία-Σερβία 1-1
Οι Σέρβοι έχασαν τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο μισάωρο για να ανοίξουν το σκορ, όμως, στη συνέχεια, οι Βούλγαροι ανέλαβαν τις πρωτοβουλίες και δημιούργησαν δύο καλές φάσεις με τους Τσότσεφ και Ρούσεφ και τον Λούκιτς να χάνει την τελευταία ευκαιρία των παικτών του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς στο 44'.

Οι Βούλγαροι ξεκίνησαν εντυπωσιακά το δεύτερο ημίχρονο, αφού στο 47' και, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, ο Δεσπόντοφ με πλασέ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Αυτό το τέρμα έδωσε ψυχολογία στους παίκτες του Μλάντεν Κρστάιτς, οι οποίοι πίεσαν την εστία της Σερβίας και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες για το 2-0, αναγκάζοντας τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς σε σημαντικές επεμβάσεις.

Η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δύο εστίες και οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έχαναν τις περισσότερες ευκαιρίες. Οι «πλάβι» είχαν εκνευριστεί και αγχωθεί και δεν μπορούσαν να βρουν τους διαδρόμους προς την εστία των Βούλγαρων. Όμως, στο 97' ο Λάζοβιτς με καταπληκτικό βολέ από πλάγια θέση έξω από την περιοχή «κάρφωσε» την μπάλα στα δίχτυα κι έσωσε τον βαθμό και το αήττητο των Σέρβων.

Ουγγαρία-Λιθουανία 2-0
Ο Σομποσλάι ήταν ο μοιραίος παίκτης στις πολλές και σημαντικές ευκαιρίες των Ούγγρων στο πρώτο μισάωρο, όμως στο 32' ο Βάργκας δέχτηκε την ωραία κάθετη μπαλιά του Ζάλαϊ και με δυνατό πλασέ έκανε το 1-0. Οι Μαγυάροι έχασαν άλλες δύο ευκαιρίες μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Οι παίκτες του Ρόσι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και έχασαν κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουν το δεύτερο γκολ και να «καθαρίσουν» την αναμέτρηση, παρά τις αλλαγές του Ιταλού τεχνικού. Ο Βορομπόβας έχασε την πρώτη σημαντική ευκαιρία της Λιθουανίας στο 68' και τον ακολούθησε ο Γιανκάουσκας στο 70'. Ο Κλεινχέισλερ έχασε δύο ευκαιρίες για τους Ούγγρους και στο 83' το κλέψιμο στον χώρο του κέντρου έδωσε την ευκαιρία στον Σάλαϊ να πιάνει ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή για το 2-0. Ο Κίτσους έχασε την τελευταία ευκαιρία του ματς στο 95'.


Η τέταρτη αγωνιστική:
Βουλγαρία-Σερβία 1-1
(47' Δεσπόντοφ-90'+7' Λάζοβιτς)

Ουγγαρία-Λιθουανία 2-0
(32' Βάργκας, 83' Σάλαϊ)

Η επόμενη (πέμπτη) αγωνιστική (7/9):
Λιθουανία-Μαυροβούνιο 19:00

Σερβία-Ουγγαρία 21:45

Η βαθμολογία του έβδομου ομίλου

Έσωσε το αήττητο της Σερβίας ο Λάζοβιτς, κορυφή η Ουγγαρία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x