Euro 2024

Μαυροπάνος στο sport-fm.gr: «Ένα ματς έμεινε…»

Ο Ντίνος Μαυροπάνος μίλησε στο sport-fm.gr για τον επερχόμενο τελικό με τη Γεωργία και το «μυστικό» της επιτυχημένης πορείας της Εθνικής Ελλάδος.

«Ένα ματς έμεινε! Η Γεωργία έχει καλούς παίκτες, αλλά εάν είμαστε όπως πρέπει δεν φοβόμαστε κανέναν»…

Ο Ντίνος Μαυροπάνος μίλησε στο sport-fm.gr και τον Θανάση Κρητικό για το μεγάλο «ραντεβού» με τη Γεωργία, επισημαίνοντας την πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και τη μεγάλη επιθυμία του ίδιου και των υπόλοιπων Ελλήνων διεθνών να βρεθούν στο Euro της Γερμανίας.

Αψεγάδιαστη εμφάνιση επί του Καζακστάν με ευρεία νίκη. Πώς προετοιμαστήκατε πνευματικά για τον συγκεκριμένο αγώνα αφού φάνηκε η συγκέντρωσή σας σε ολόκληρο το 90λεπτο;
«Είχαμε θέσει έναν στόχο πριν το παιχνίδι με το Καζακστάν. Να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, γιατί γνωρίζαμε τις δυνατότητές μας και απλά έπρεπε να τις βγάλουμε στο γήπεδο. Το κάναμε και με αυτήν την επιβλητική νίκη δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι για τον τελικό με τη Γεωργία».

Ο Γκουστάβο Πογιέτ είπε συγκεκριμένα ότι γνωρίζατε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε. Ότι είδαμε αγωνιστικά απέναντι στο Καζακστάν ήταν αυτό για το οποίο είχατε προετοιμαστεί;
«Γενικότερα αυτά τα δύο χρόνια έχουμε αφομοιώσει πλήρως την φιλοσοφία του προπονητή. Νομίζω είναι αυτή που χρειαζόμασταν. Ότι μας ζητάει ο Πογιέτ προσπαθούμε να το κάνουμε πράξη στον αγωνιστικό χώρο. Υπηρετήσαμε τέλεια το πλάνο και καταφέραμε να πάρουμε άλλη μία σπουδαία νίκη».



Απέναντι στη Γεωργία είναι η ευκαιρία να επιστρέψουμε σε μεγάλη διοργάνωση μετά από δέκα χρόνια. Έχετε εικόνα για τον συγκεκριμένο αντίπαλο;
«Θα τους διαβάσουμε καλά. Γνωρίζουμε ότι είναι μία ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, όμως πρέπει να κοιτάξουμε και να βασιστούμε στον εαυτό μας. Εάν είμαστε εμείς όπως πρέπει μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο, δεν φοβόμαστε κανέναν. Με την ίδια συγκέντρωση και αντίστοιχη εμφάνιση θα προκριθούμε στο Euro. Ένα ματς έμεινε…».

Ενδεχόμενη πρόκριση στο Euro θα σε κάνει να νιώσεις ότι ολοκληρώνεσαι σαν ποδοσφαιριστής;
«Δεν έχω ζήσει πως είναι να συμμετέχεις σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση. Γι’ αυτό εξάλλου ανυπομονούμε όλοι όσοι δεν έχουμε βρεθεί εκεί. Θέλουμε πολύ να νιώσουμε αυτό συναίσθημα, διότι είναι κάτι μοναδικό να πηγαίνεις στα τελικά ενός τέτοιου τουρνουά. Ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x