Euro 2024

Εθνική: Ενσωματώθηκαν στην προπόνηση επτά διεθνείς του εξωτερικού

Με 21 ποδοσφαιριστές δούλεψε ο Γκουστάβο Πογέτ ενόψει των αναμετρήσεων της Εθνικής με Ιρλανδία και Γαλλία.

Με… ενισχύσεις η Εθνική.

Έχοντας πλέον 21 ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του ο Γκουστάβο Πογέτ συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ελλάδας ενόψει των αναμετρήσεων με Ιρλανδία εντός (16/6) και τη Γαλλία εκτός (19/6) για τα προκριματικά του Euro 2024.

Αφού, στην αποστολή ενσωματώθηκαν οι Κώστας Τσιμίκας, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Δημήτρης Λημνιός, Γιάννης Παπανικολάου, Βαγγέλης Παυλίδης και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, οι οποίοι «κούμπωσαν» στους Αλέξανδρο Πασχαλάκη, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτη Ρέτσο, Δημήτρη Γιαννούλη, Δημήτρη Κουρμπέλη, Γιώργο Μασούρα, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρη Πέλκα, Γιώργο Αθανασιάδη, Λάζαρο Ρότα, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, Γιώργο Τζαβέλλα, Πέτρο Μάνταλο, Γιάννη Κωνσταντέλια. Πλέον, η «γαλανόλευκη» προπονείται στη Ριζούπολη και όχι στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Εθνική:Ενσωματώθηκαν στην προπόνηση διεθνείς του εξωτερικού

Παράλληλα, αποχώρησε ο Τζολάκης επειδή ενσωματώθηκε ο Βλαχοδήμος. Η τελευταία του προπόνηση ήταν το Σάββατο και στη συνέχεια αποχώρησε, καθώς την Κυριακή η Εθνική είχε ρεπό.

Εθνική:Ενσωματώθηκαν στην προπόνηση διεθνείς του εξωτερικού

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μπουν και οι υπόλοιποι από το εξωτερικό, καθώς για παράδειγμα δεν έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στην Τουρκία, ενώ σε εξέλιξη είναι το MLS. Αξίζει να αναφέρουμε πως σήμερα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του ο Ντίνος Μαυροπάνος στη Γερμανία με τη Στουτγκάρδη. Η κατάσταση του Μπακασέτα δεν εμπνέει ανησυχία και μένει να φανεί εάν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Μπουχαλάκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x