Euro 2024

Εθνική: Η μία σίγουρη αλλαγή, το δίλημμα Πογέτ στα χαφ και ο Παυλίδης

Το ρεπορτάζ της προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδας ενόψει Ολλανδίας (7/9) έδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωτήρης Ταμπάκος.

Το ρεπορτάζ της Εθνικής από την προετοιμασία ενόψει του ματς με την Ολλανδία (7/9, 21:45) έδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωτήρης Ταμπάκος.

Aρχικά, αναφέρθηκε στο «λευκό» απουσιολόγιο του Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος έχει και τους 26 παίκτες που κάλεσε στη διάθεσή του, καθώς στην ομάδα ενσωματώθηκε και ο Γιώργος Γιακουμάκης, που ήρθε από τις ΗΠΑ και την Ατλάντα.

Στη συνέχεια, μίλησε για την προπόνηση της Τρίτης (5/9), την οποία ο Ουρουγουανός τεχνικός αφιέρωσε σε ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης με έμφαση στην τακτική, κρατώντας πάντως «κλειστά τα χαρτιά του» για το ποιους θα χρησιμοποιήσει κόντρα στους «οράνιε».

Όσον αφορά την ενδεκάδα με την Ολλανδία, ο Ταμπάκος τόνισε ότι δεν είναι σίγουρο πόσες αλλαγές θα γίνουν σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Γαλλία. Για την αντικατάσταση του τιμωρημένου Κώστα Μαυροπάνου, προβάδισμα έχει ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Στην επίθεση, ο φορ «παίζεται», όμως ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι πολύ πιθανό να παίξει στην κορυφή, ενώ κόντρα στη Γαλλία είχε αγωνιστεί ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ένα δίλημμα, επίσης, αφορά τα χαφ, αν θα παραταχθεί δηλαδή η ομάδα με δύο αμυντικούς μέσους, τον Δημήτρη Κουρμπέλη και τον Μανώλη Σιώπη, όπως και κόντρα στους «τρικολόρ». Ως αριστερός εξτρέμ, πολύ πιθανό να ξεκινήσει ο Πέτρος Μάνταλος, όπως και με τη Γαλλία.

Θυμίζουμε πως η Εθνική θα αναχωρήσει την Τετάρτη (6/9) το πρωί για το Αϊντχόφεν, θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση στο Philips Stadium και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το ματς κόντρα στην ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x