Euro 2024

Ταμπάκος: Το δίλημμα για Πογιέτ ενόψει Ιρλανδίας - Τι συμβαίνει με τα πλέι-οφ του Euro

Την πιθανή ενδεκάδα της Εθνικής για τον αγώνα με την Ιρλανδία, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωτήρης Ταμπάκος.

Την πιθανή ενδεκάδα, με την οποία θα παραταχθεί η Εθνική Ελλάδος στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ιρλανδία, το βράδυ της Παρασκευής (13/10, 21:45), μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» ο Σωτήρης Ταμπάκος.

Συγκεκριμένα, όπως μετέφερε το βασικό δίλημμα για τον Γκουστάβο Πογιέτ αφορά τον άξονα της μεσσαίας γραμμής, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να επιλέγει ανάμεσα σε Κουρμπέλη και Σιώπη, ενώ για την κορυφή της επίθεσης σημείωσε ότι ο Παυλίδης έχει προβάδισμα έναντι του Γιακουμάκη.

Σε σύστημα λοιπόν 4-3-3, στο τέρμα θα είναι ο Βλαχοδήμος, στο κέντρο της άμυνας οι Μαυροπάνος και Ρέτσος, με τον Ρότα να αρχίζει στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Τσιμίκα στο αριστερό. Μπροστά από το «εξάρι» που θα επιλεγεί (Κουρμπέλης ή Σιώπης) θα είναι οι Μάνταλος και Μπακασέτας, στα δύο «φτερά» της επίθεσης οι Μασούρας και Πέλκας, με τον Παυλίδη να είναι εκείνος λογικά που θα ξεκινήσει στην κορυφή.

Επίσης, ο Σωτήρης Ταμπάκος εξήγησε πως κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης είναι πιθανό να δούμε μαζί στην αριστερή πλευρά τους Τσιμίκα και Γιαννούλη.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x