Euro 2024

«Καρατιά» του Μαυροπάνου στον Γκριζμάν, πέναλτι για τη Γαλλία και… 1-0 ο Εμπαπέ μετά από επανάληψη!

Όλα στραβά και ανάποδα για την Εθνική από το πουθενά μετά από διπλό λάθος του Μαυροπάνου, ο οποίος έκανε πέναλτι στον Γκριζμάν και στη συνέχεια προκάλεσε επανάληψη, ενώ ο Βλαχοδήμος είχε αποκρούσει!

Η Εθνική μας ομάδα στεκόταν εξαιρετικά κόντρα στην πανίσχυρη Γαλλία, κρατώντας σχετικά άνετα το «μηδέν», σε μία φάση, ωστόσο, όλα πήγαν πραγματικά στραβά και ανάποδα, με τον Ντίνο Μαυροπάνο να εξελίσσεται -για την ώρα- σε μοιραίο για τη «γαλανόλευκη».

Ο Έλληνας στόπερ έκανε μία αψυχολόγητη «καρατιά» στον Γκριζμάν μέσα στη μεγάλη περιοχή, βρίσκοντάς τον στο κεφάλι και ματώνοντάς τον, με τον Ισπανό διαιτητή Λαόθ να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Ευτυχώς, δε, που ο Μαυροπάνος γλίτωσε την απευθείας κόκκινη και πήρε κίτρινη κάρτα… Στη συνέχεια, όμως, έμελε να κάνει και δεύτερο, σοβαρό λάθος!

Ο Εμπαπέ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, με τον Βλαχοδήμο να αποκρούει, προκαλώντας πανζουρλισμό στον πάγκο της Εθνικής! Ο Μαυροπάνος, όμως, μπήκε ξεκάθαρα νωρίτερα μέσα στη μεγάλη περιοχή, το VAR το είδε, ενημέρωσε τον Λαόθ και σωστά ο τελευταίος έδωσε επανάληψη, με τον σούπερ σταρ της Γαλλίας να μην αστοχεί αυτήν τη φορά.

Δείτε τον χαμό που έφερε το 1-0 της Γαλλίας:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x