Euro 2024

Σανιόλ στους παίκτες της Γεωργίας: «Μείνετε συγκεντρωμένοι - Ίδια προσέγγιση και κόντρα στην Ελλάδα»

Ο Βίλι Σανιόλ ανέφερε μεταξύ άλλων στους παίκτες της Γεωργίας στα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί του Λουξεμβούργου πως θα πρέπει να έχουν ανάλογο πρόσωπο και στον τελικό πρόκρισης κόντρα στην Ελλάδα.

Να κρατήσει τους παίκτες του… προσγειωμένους, ενόψει και του τελικού πρόκρισης της Γεωργίας απέναντι στην Ελλάδα, θέλησε ο Βίλι Σανιόλ.

Ο τεχνικός της ομάδας, μετά το παιχνίδι με το Λουξεμβούργο, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια και τους συνέστησε να συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο και να έχουν ίδιο πρόσωπο απέναντι και στη «γαλανόλευκη».

«Περιμένω να έχετε την ίδια προσέγγιση και στο επόμενο παιχνίδι, όπως είχατε από τη Δευτέρα που ξεκινήσαμε τις προπονήσεις. Επικεντρωθείτε στη δουλειά. Όλοι είμαστε χαρούμενοι, κάτι που είναι φυσιολογικό, η χώρα θα έπρεπε να αισθάνεται έτσι, αλλά πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι», τους είπε στα αποδυτήρια μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη η Γεωργία θα υποδεχτεί στην Τιφλίδα την Ελλάδα σε μονό τελικό για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x