Euro 2024

Μεγάλος φόβος για σοβαρά επεισόδια στη Νάπολη πριν το Ιταλία-Αγγλία

Συναγερμός υπό τον φόβο σοβαρών επεισοδίων έχει σημάνει στη Νάπολη, με 2.500 Άγγλους να αναμένονται στην πόλη για να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι της εθνικής τους ομάδας με την Ιταλία.

Τα προκριματικά για το EURO του 2024 ξεκινούν την Τετάρτη (23/3), με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ιταλία και Αγγλία (23/3, 21:45) να δεσπόζει στο πρόγραμμα!

Το μεγάλο ματς θα διεξαχθεί στη Νάπολη και το «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», όπου αναμένεται να βρεθούν περίπου 2.500 Άγγλοι ταξιδιώτες, για να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των «Τριών Λιονταριών».

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», η παρουσία τους έχει σημάνει... συναγερμό στην ιταλική πόλη, λόγω του μεγάλου φόβου ότι θα υπάρξουν σοβαρά επεισόδια και σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών.

Πάρα πολύ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις θα συνοδεύουν τους Άγγλους καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στη Νάπολη, στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν ανάμεσα σε οπαδούς της Νάπολι και της Άιντραχτ, την περασμένη εβδομάδα και στο πλαίσιο της αναμέτρησης των δύο ομάδων για το Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x