Euro 2024

Και το BBC έπεσε στην «παγίδα»

Αν και η ΕΠΟ ενημέρωσε πως δεν έχει στείλει ακόμα την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας στη FIFA, το BBC αναπαρήγαγε την προεπιλογή της «γαλανόλευκης», όπως την παρουσίασαν σε Περού και Ιταλία.

Την είδηση που αφορά την προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας για το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία που είχαν «αποκαλύψει» ιστοσελίδες στο Περού και την Ιταλία αναπαρήγαγε λανθασμένα και το BBC!

Μάλιστα, το βρετανικό δίκτυο στέκεται στην παρουσία των Κώστα Μήτρογλου μεταξύ των «εκλεκτών» του Φερνάντο Σάντος, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε από τον περασμένο Ιανουαρίου.

Επίσης, υπάρχει αναφορά και για τον συμπαίκτη του στη Φούλαμ και αρχηγό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Γιώργου Καραγκούνη και εκείνη του Γιώργου Σαμαρά που αποχώρησε από την Σέλτικ.

Στο δημοσίευμά του το BBC αναφέρει πως η Ελλάδα θα έχει ανακοινώσει την 23μελή αποστολή μέχρι τις 2 Ιουνίου, όμως όπως είχε δηλώσει και ο Φερνάντο Σάντος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και επανέλαβε σε ανακοίνωσή της η ΕΠΟ αυτό αναμένεται να γίνει την προσεχή Δευτέρα (19/05).

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x