Euro 2024

Ασύλληπτη ανατροπή και νίκη για Καζακστάν κόντρα στη Δανία: Το 0-2 στο 73' έγινε 3-2 στο 89'!

Πετυχαίνοντας τρία γκολ στο τελευταίο 20λεπτο, το απίθανο Καζακστάν τούμπαρε τη Δανία (3-2) και πανηγύρισε μία τεράστια νίκη στα προκριματικά του Euro 2024!

Μία απίθανη νίκη πανηγύρισε κόντρα στη Δανία το Καζακστάν (3-2)! Το σύνολο του Μαγκομέντ Αντιέβ πέτυχε τρία τέρματα από το 73' έως και το 89' και πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι στους Σκανδιναβούς!

Έτσι, οι Καζάκοι έβαλαν... φωτιά στον 8ο όμιλο, στον οποίο βρίσκεται και η Σλοβενία των Βέρμπιτς, Τσέριν, Σπόραρ και Κούρτιτς, με τέσσερις ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή, έχοντας από τρεις βαθμούς!

Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 21’, με τον Χόιλουντ να παίρνει ωραία πάσα από τον Κιάερ και με φανταστικό πλασέ να νικά τον Σάτσκι για το 1-0! Στο 36’, ο επιθετικός της Αταλάντα βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, διευρύνοντας το προβάδισμα της ομάδα του. Ο 20χρονος σέντερ φορ ευνοήθηκε από τις κόντρες και με ψύχραιμο τελείωμα έκανε το 2-0, με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα.

Όλα έδειχναν πως η αναμέτρηση είχε κριθεί, μέχρι το 72’, όταν και ο διαιτητής του αγώνα, Νόβακ Σίμουνιτς, είδε χέρι σε προσπάθεια του Βιντ να απομακρύνει την μπάλα, δείχνοντας την άσπρη βούλα. Ο Ζαϊτνουντίνοφ ήταν εύστοχος στην εκτέλεση, βάζοντας ξανά το Καζακστάν στο παιχνίδι.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 86', ο Ταγκιμπέργκεν έγινε αποδέκτης της μπάλας εκτός περιοχής, και με ένα απίθανο σουτ από τα 30 μέτρα, νίκησε τον Σμάιχελ, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Στο 89', οι γηπεδούχοι έφεραν... τούμπα το ματς, με τον Βορογκόφσκι να βρίσκει με υπέροχη σέντρα τον Αϊμπέτοφ, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά από κοντά έκανε το 3-2.

Στα τελευταία λεπτά, η Δανία δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, με τον Αϊμπέτοφ, μάλιστα, να παίρνει νωρίτερα την άγουσα προς τα αποδυτήρια για σκληρό φάουλ. Το Καζακστάν διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμά του και να παίρνει μία σπουδαία νίκη!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x