Euro 2024

Ξενύχτι με Εθνική vol2

Ύπνο δεν έχει σήμερα! Μόνο καφέ! Διότι τα ξημερώματα (03:00) η Εθνική μας δίνει νέο φιλικό με τη Βολιβία και το www.sport-fm.gr θα είναι ξανά στις επάλξεις για να σας μεταφέρει τα όσα γίνουν.

Η αντίστροφη μέτρηση για το Μουντιάλ έχει ξεκινήσει. Πριν όμως η Εθνική πέσει στην πρώτη… μάχη με την Κολομβία (14/6), προέχουν τα φιλικά προετοιμασίας.

Και για να είμαστε ακριβείς ένα και τελευταίο έμεινε. Σήμερα λοιπόν τα ξημερώματα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος αντιμετωπίζει επί αμερικανικού εδάφους την Βολίβια, στις 03:00.

Και το www.sport-fm.gr θα είναι ξανά… μαζί σας, όπως έγινε και στο προηγούμενο φιλικό με τη Νιγηρία για να σας μεταφέρει τα όσα συμβούν!

Και σίγουρα μπορεί να είναι προχωρημένη η ώρα, μπορεί πολλοί να ‘χουν δουλειές την άλλη μέρα ή να μην μπορούν να αντέξουν, αλλά με λίγη καλή διάθεση όλα γίνονται.

Ναι, και με λίγο καφέ. Άλλωστε η εικόνα της «γαλανόλευκης» απέναντι στους Νιγηριανούς ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική, οπότε αξίζει το ξενύχτι για να δούμε τι θα μας παρουσιάσουν εκ νέου οι διεθνείς!

Ραντεβού λοιπόν τα ξημερώματα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x