Euro 2024

Λάκης Παπαϊωάννου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ιδανική η τακτική Πογέτ, πήγε να κλέψει το ματς»

Για την αγωνιστική συμπεριφοράς της Εθνικής Ελλάδας στο παιχνίδι με την Ολλανδία στάθηκε, μεταξύ άλλων, ο Λάκης Παπαϊωάννου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη «Η έφεση της Τρίτης» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Λάκης Παπαϊωάννου, ο οποίος μίλησε για την αναμέτρησης της Ελλάδας με την Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο άλλοτε πρώην διεθνής παίκτης έδωσε τα εύσημα στον Γκουστάβο Πογέτ για την τακτική που ακολούθησε στο παιχνίδι με τους «οράνιε», καθώς τη χαρακτήρισε ως την ιδανικότερη, προσθέτοντας ότι πήγε να «κλέψει» το ματς, αφού μόνο έτσι θα μπορούσε κόντρα στην Ολλανδία. Μάλιστα, αποθέωσε το σύνολο του Ρόναλντ Κούμαν λέγοντας ότι οι παίκτες τους είχαν απίστευτη τεχνική κατάρτιση, δεν τους έφευγε... μισό κοντρόλ, ενώ έκαναν ελάχιστον λάθη κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι ο Ουρουγουανός τεχνικός έκανε το καλύτερο δυνατό τόσο με τις επιλογές του στο βασικό σχήμα, όσο και με τις αλλαγές, ενώ για την απόφαση του να παίξει η Εθνική με τρεις επιθετικούς ανέφερε πως ήταν ένα ρίσκο αφού είτε η ισοπαλία, είτε η ήττα ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν αρκούσε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Τέλος, ο Λάκης Παπαϊωάννου εξέφρασε τη σιγουριά του πως η Ελλάδα έχει σημαντική ποιοτική διαφορά με τις ομάδες που θα τεθεί αντιμέτωπη στα playoffs και στο τέλος θα πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2024.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x