Euro 2024

Μασούρας: «Θα δώσουμε και την ψυχή μας για να προκριθούμε στα τελικά»

Όσα δήλωσε μετά τη νίκη της Εθνικής μας επί του Γιβραλτάρ, ο Γιώργος Μασούρας.

Δηλώσεις μετά την εκτός έδρας νίκη της Εθνικής μας κόντρα στο Γιβραλτάρ έκανε ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος άνοιξε τον δρόμο με το γκολ που πέτυχε στο 11ο λεπτό την αναμέτρησης.

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν και την ψυχή του για την πρόκριση στα τελικά του EURO 2024, ενώ έκανε ειδική αναφορά στο καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Εθνικής μας στην αναμέτρηση με το Γιβραλτάρ:

Για το ξεκίνημα της Εθνικής και τον στόχο της σε αυτά τα προκριματικά: «Είμαστε ακόμη στην αρχή, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη. Κάναμε ένα πολύ σημαντικό βήμα. Κοιτάμε ένα ένα τα βήματα που κάνουμε ώστε να φτάσουμε στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από τα τελικά.

Σε αυτά τα παιχνίδια έχεις πάρα πολλά να χάσεις και, εντός εισαγωγικών, τίποτα να κερδίσεις. Είναι απλά τρεις βαθμοί που μας βοηθούν για τον στόχο μας, τα τελικά μέσω του ομίλου μας. Θα δώσουμε τα πάντα. Εμείς πρώτοι απ' όλους θέλουμε να είμαστε στα τελικά. Θα δώσουμε και την ψυχή μας. Υπάρχουν σίγουρα δυνατές ομάδες, έχουμε συνεχόμενη πρόοδο και αυτή θα μας κάνει να φτάσουμε εκεί που θέλουμε»
.

Για το κλίμα στην ομάδα: «Το καλό κλίμα οφείλεται σε ένα σύνολο παραγόντων. Υπάρχουν προσωπικότητες και πολύ καλά παιδιά στην ομάδα. Αυτό το κλίμα το κρατάμε σαν κόρη οφθαλμού. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε βέβαια, γιατί έχουμε δει παραδείγματα κατά το παρελθόν όταν πάνω που πάμε να κάνουμε κάτι καλό, στο τέλος το χαλάμε. Συνεχίζουμε έτσι και δεν θα αφήσουμε τίποτα και κανέναν να εμποδίσουν το δρόμο μας».

Για την τραγωδία των Τεμπών: «Κατ' αρχάς θέλω να πω συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων παιδιών. Όλοι μας πρέπει να κάνουμε μεγάλη αυτοκριτική σαν άνθρωποι, σαν λαός. Να εντείνουμε την κριτική μας στην κοινωνία και να κατορθώσουμε να κάνουμε καλύτερη τη χώρα μας, αυτό μας αξίζει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x