Euro 2024

Μπακασέτας: «Είχαμε πειθαρχία κι ήμασταν σοβαροί»

Στη σημασία του να κάνεις πρεμιέρα με νίκη στα προκριματικά μιας μεγάλης διοργάνωσης στάθηκε ο Τάσος Μπακασέτας μετά το 3-0 της Εθνικής επί του Γιβραλτάρ στην Πορτογαλία.

Ο Τάσος Μπακασέτας τόνισε πως οι διεθνείς είχαν αυτοπεποίθηση κόντρα στο Γιβραλτάρ και δεν έπεσαν στην «παγίδα», πως αναλαμβάνει πάντα την ευθύνη ως αρχηγός για ότι συμβαίνει, εξήρε τον Μανώλη Σιώπη και υποσχέθηκε πως θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στα τελικά.

Αναλυτικά: «Πάντα σε τέτοιες διοργανώσεις θες να κάνεις καλή αρχή, έχεις αυτοπεποίθηση. Αυτά τα παιχνίδια έχουν πολλές "παγίδες". Παίξαμε σοβαρά και πειθαρχημένα. Μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ.

Σίγουρα, για εμένα το παν είναι να νικά η Εθνική. Ξέρω τι ευθύνες μου αναλογούν, αφού είμαι και αρχηγός. Αγαπώ τον Σιώπη, παίζουμε μαζί αρκετά χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν, τον πείραζα πως δε θα βάλει ποτέ γκολ, είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, όλα τα παιδιά θα δώσουν τα πάντα. Κάναμε μία νίκη, θέλουμε την πρόκριση, για αυτό θα παλέψουμε και θα βελτιωνόμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x