Euro 2024

«Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε»: Η πορωτική ομιλία του Μπουφόν στους παίκτες της εθνικής Ιταλίας

Ο Τζίτζι Μπουφόν προσπάθησε να… φτιάξει τους παίκτες της εθνικής Ιταλίας ενόψει του μεγάλου αγώνα με αντίπαλο την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ».

H Ιταλία του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει μπροστά της μια μεγάλη πρόκληση! Επιστρέφει στο «Γουέμπλεϊ» μετά από εκείνη την ονειρική νύχτα την 11η Ιουλίου του 2021, όταν νίκησε στα πέναλτι την Αγγλία και κατέκτησε το Euro.

Τα «τρία λιοντάρια» θέλουν μια… εκδίκηση, αφού αν νικήσουν τη «σκουάντρα ατζούρα» ενδέχεται να την αφήσουν ακόμη και εκτός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση, ενώ θέλουν να εκμεταλλευτούν και τυχόν τριγμούς εντός της Ιταλίας μετά το σκάνδαλο με την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού.

Ο Τζίτζι Μπουφόν, ο οποίος πλέον έχει τον ρόλο του αρχηγού αποστολής και έχει αντικαταστήσει τον σπουδαίο Τζανλούκα Βιάλι, προσπάθησε να τονώσει τους ποδοσφαιριστής των «ατζούρι» και να τους… φτιάξει γι’ αυτό το μεγάλο ματς.

Μάζεψε άπαντες σε έναν μεγάλο κύκλο και πρόσφερε μια από τις πιο πορωτικές ομιλίες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Με το πάθος να ξεχειλίζει, όπως συμβαίνει συχνά-πυκνά και κατά την ανάκρουση του ιταλικού ύμνου, με τους ποδοσφαιριστές, το επιτελείο και ο Μπουφόν να δίνουν υπόσχεση πως θα… πεθάνουν στο γήπεδο!

«Για την μπλε φανέλα…
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε!
Είμαστε… η Ιταλία!
Ποιοι είμαστε; Η Ιταλία!
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; Η ΙΤΑΛΙΑ!»
, φώναζαν άπαντες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x