Euro 2024

Ντέμης: «Θυμίζει Ρεχάγκελ ο Πογέτ - Κι εγώ θα καλούσα Φορτούνη-Δουβίκα, αλλά ως εκεί»

Τη μη συμμετοχή των Κώστα Φορτούνη και Τάσου Δουβίκα στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδος σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος παρομοίωσε τις κινήσεις του Γκουστάβο Πογέτ με εκείνες του Ότο Ρεχάγκελ.

Τις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ ενόψει των αγώνων της Εθνικής Ελλάδος για τα ματς με Ιρλανδία (16/6) και Γαλλία (19/6) για τα προκριματικά του Euro 2024 σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα στην εκπομπή «Fair Play» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο παλαίμαχος άσος εξήγησε πως ο ίδιος θα καλούσε τους Κώστα Φορτούνη και Τάσο Δουβίκα και πως σωστά υπάρχει απορία και κριτική για τις κλήσεις, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι αυτή πρέπει να φτάνει μέχρι ενός σημείου. Παράλληλα, σημείωσε πως οι εν λόγω κινήσεις του Ουρουγουανού τεχνικού τού θυμίζουν εκείνες του Ότο Ρεχάγκελ.

«Μου θυμίζει τον Ρεχάγκελ 2004 (σ.σ. ο Πογέτ) που ήθελε να προστατεύσει το γκρουπ. Μπορεί να ισχύει και αυτό τώρα. Και τότε υπήρχαν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που δεν ήταν στην ομάδα, όπως οι Ζήκος και Στολτίδης. Σωστά υπήρχε κριτική, επειδή είχαν βγάλει μάτια, αλλά τη δουλειά του την έκανε. Σωστά υπάρχει απορία και κριτική, αλλά μέχρι εκεί. Εγώ θα τους καλούσα, αλλά ευτυχώς είναι άλλος που αποφασίζει», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x