Euro 2024

Οργή στον ιταλικό Τύπο για το κάζο της εθνικής: «Σπίτια σας»

Ο ιταλικός Τύπος «σκίζει» παίκτες και Βεντούρα μετά την ιστορική αποτυχία, με τον αποκλεισμό από τα τελικά του Μουντιάλ που σφραγίστηκε με το εντός έδρας 0-0 που σήμανε το «αντίο» του Μπουφόν.

«Βράζουν» -όπως είναι λογικό- οι Ιταλοί μετά τον αποκλεισμό της εθνικής από τα τελικά του Μουντιάλ.

Οι μεγάλες εφημερίδες της γειτονικής χώρας ζητούν να «πέσουν κεφάλια» μετά το ιστορικό κάζο που υπέστη η «σκουάντρα ατζούρα», που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σουηδίας των Γιόχανσον, Μπεργκ στα μπαράζ.

Gazzetta Dello Sport: «Τέλος»
inner

«Η Ιταλία εκτός Μουντιάλ έπειτα από 60 χρόνια. Με το 0-0 κόντρα στη Σουηδία, με τον Βεντούρα να παραιτείται: “Πρέπει να μιλήσω με τον πρόεδρο”. Δάκρια στο αντίο του μεγάλου αρχηγού Μπουφόν. Όλοι σπίτι σας: για να ξεκινήσουμε από την αρχή.
Μοιάζει με την... αποκάλυψη
».

Corrire dello sport: «Όλοι έξω»!
inner

«Η Ιταλία εκτός Μουντιάλ μετά από 60 χρόνια. Δάκρυα και απολογητικές δηλώσεις Μπουφόν στο αντίο του από την εθνική, αλλά δεν πρέπει να είναι ο μόνος».

Tuttosport: «Όλοι σπίτια»!

inner
«Το αξίζαμε. Η Ιταλία εκτός Μουντιάλ. Πήγε χρόνια πίσω με το 0-0 κόντρα στη Σουηδία για τα μπαράζ, που δεν ήταν αρκετό για να συνεχίσει στη διοργάνωση και να αποφύγει την ντροπή. Δεν συνεχίζει ο Βεντούρα. Ο Μπουφόν ανακοίνωσε με δάκρυα το αντίο από την εθνική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x