Euro 2024

Παντελίδης: «Μεγάλη επιτυχία εάν περάσει η Εθνική»

Μια πολύ μεγάλη επιτυχία για την Εθνική χαρακτήρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιαλ εάν αυτή έρθει, ο Σάββας Παντελίδης μιλώντας στην Sportday.

Ο Σάββας Παντελίδης χαρακτήρισε πολύ δύσκολο τον όμιλο της Εθνικής στο Μουντιάλ και μεγάλη επιτυχία εάν μπορέσει να πάρει την πρόκριση.

Ακολουθεί ένα μέρος της συνέντευξης του Σάββα Παντελίδη στη Sportday…

-Με δεδομένο πως θα υποβιβαστούν τέσσερις ομάδες, το νέο πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο;
«Σίγουρα. Δεν θα είναι μόνο πολύ πιο δύσκολο, αλλά θα υπάρχει ο σχετικός φόβος σε όλους. Είναι λογικό να ανησυχούν όλες οι ομάδες. Ολοι θα ζούμε με τον φόβο. Είναι κάτι διαφορετικό να υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες και δεν το έχουμε ξαναζήσει».

-Σε λίγες ημέρες ξεκινά το Μουντιάλ. Τι να περιμένουμε; Ποια η εκτίμησή σας;
«Οι παίκτες είναι φορτωμένοι με πάρα πολλά παιχνίδια στη σεζόν, σε πρωταθλήματα, Κύπελλα, Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ. Οι ποδοσφαιριστές καλούνται κάθε χρόνο να δίνουν πολλά, δύσκολα, απαιτητικά και συνεχή ματς, που προκαλούν μεγάλη επιβάρυνση και τους φέρνουν στα όριά τους. Προσωπικά, δεν περιμένω πάρα πολλά πράγματα από πλευράς θεάματος».

-Για την Εθνική μας τι περιμένετε;
«Εχουμε βρεθεί σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Μην το ξεχνάμε αυτό. Ολες οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε είναι πάρα πολύ καλές και επικίνδυνες. Θα είναι επιτυχία αν μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και βρεθούμε στις καλύτερες 16 ομάδες της διοργάνωσης. Αν συμβεί αυτό, η παρουσία μας θα είναι απόλυτα πετυχημένη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x