Euro 2024

Πασχαλάκης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Πάμε για τη νίκη στην Ολλανδία! Πολύ καλό το κλίμα στην Εθνική»

Με στόχο το διπλό θα παραταχθεί η Εθνική ομάδα στο Αϊντχόφεν κόντρα στην Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024, όπως δήλωσε στον bwinΣΠΟΡ FM ο γκολκίπερ της «γαλανόλευκης», Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Στη δύσκολη αποστολή της Εθνικής κόντρα στην Ολλανδία αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο γκολκίπερ της «γαλανόλευκης» και του Ολυμπιακού μίλησε στον Σωτήρη Ταμπάκο ενόψει της αναμέτρησης στο Αϊντχόφεν για τα προκριματικά του Euro 2024 και έβαλε ψηλά τον πήχη, αναφέροντας ότι στόχος της Ελλάδας είναι η νίκη κόντρα στους «οράνιε».

«Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Γαλλία, έτσι και τώρα, οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές και ο στόχος μας δεν αλλάζει», επεσήμανε ο 34χρονος τερματοφύλακας, ενώ τόνισε ότι το κλίμα στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι πολύ καλό.

Συνέντευξη στον Σωτήρη Ταμπάκο
Η Εθνική ομάδα έχει μπροστά της δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια με Ολλανδία και Γιβραλτάρ. Αλέξανδρε, πιστεύεις ότι θα αυξηθούν οι πιθανότητες πρόκρισης στο Euro 2024 σε περίπτωση που πάρετε θετικό αποτέλεσμα στο ματς της Πέμπτης στο Αϊντχόφεν;
«Είναι μία δύσκολη περίοδος για τους ποδοσφαιριστές μετά από προετοιμασία και τα πρώτα παιχνίδια. Έχουμε καιρό να βρεθούμε όλοι μαζί. Στις προπονήσεις βάλαμε τις βάσεις για να είμαστε έτοιμοι στο ματς με την Ολλανδία. Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Γαλλία, έτσι και τώρα, οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές και ο στόχος μας δεν αλλάζει. Πάμε στην Ολλανδία για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο, δουλέψαμε καλά στις προπονήσεις και πρέπει όλοι μας να παρουσιαστούμε στο 100%».

Πασχαλάκης στον bwinΣΠΟΡ FM: Πάμε για τη νίκη στην Ολλανδία

Με την Γαλλία η ομάδα ήταν πολύ ανταγωνιστική, δείχνοντας ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Θεωρείς ότι και ο αγώνας κόντρα στους Ολλανδούς θα κριθεί στις λεπτομέρειες;
«Σε αυτό το επίπεδο, οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Παίζει σημαντικό ρόλο η προετοιμασία της ομάδας και αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά. Πάνω σ’ αυτούς τους τομείς δουλεύει ο προπονητής μας. Κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμος για την αναμέτρηση με την Ολλανδία».

Η Εθνική δείχνει ότι έχει μπει στο σωστό δρόμο. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα, παίρνει αποτελέσματα και διεκδικεί την πρόκριση σε μια τελική φάση μετά από δέκα χρόνια. Πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε μια μεγάλη διοργάνωση;
«Αυτό που βλέπω είναι πως το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Δεν έχει αλλάξει. Υπάρχουν εξαιρετικοί χαρακτήρες. Αυτό που έχει αλλάξει στην Εθνική είναι η πειθαρχία. Θεωρώ ότι αυτό είναι θέμα προπονητή. Είμαστε πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι στο τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να βρεθούμε στα τελικά του Euro 2024 της Γερμανίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x