Euro 2024

Πέλκας για Κωνσταντέλια: «Χάρηκα πολύ, είμαι σίγουρος πως θα βάλει πολλά γκολ»

Ο Δημήτρης Πέλκας, που έδωσε τη θέση του στον Γιάννη Κωνσταντέλια στο ντεμπούτο του 20χρονου στην Εθνική, εξέφρασε τη χαρά του και θυμήθηκε τη δική του πρώτη εμφάνιση με τα γαλανόλευκα.

Ο Δημήτρης Πέλκας αντικαταστάθηκε από τον Γιάννη Κωνσταντέλια στο 62ο λεπτό του ματς της Εθνικής με το Γιβραλτάρ, για το ντεμπούτο του 20χρονου Βολιώτη με τη φανέλα της Εθνικής.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός της Χαλ αγκάλιασε θερμά τον νεαρό συμπαίκτη του στη στιγμή της αλλαγής και αποκάλυψε τι του είπε λίγο πριν μπει. Φυσικά, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του, ενώ παράλληλα θυμήθηκε το δικό του ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα. .

«Μπορεί να χάρηκα και παραπάνω από αυτόν, που έπαιξε. Ξέρω πώς είναι η πρώτη συμμετοχή, όλοι το ζήσαμε, πώς το περιμένουμε για να αγωνιστούμε. Ήταν ωραία στιγμή, χάρηκα πολύ, όπως κι αυτός. Φάνηκε στο πρόσωπό του. Παραλίγο να βάλει και γκολ. Δυστυχώς δεν έβαλε αλλά είμαι σίγουρος πως στο μέλλον θα βάλει πολλά γκολ, γιατί είναι, αν όχι ο πιο ταλαντούχος, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες παίκτες αυτή τη στιγμή», ανέφερε αρχικά.

Για το τι θυμάται από το δικό του ντεμπούτο, ανέφερε: «Το πρώτο μούδιασμα ήταν όταν τραγουδούσαμε τον Εθνικό ύμνο. Υπάρχει ανατριχίλα, καταλαβαίνεις ότι αγωνίζεσαι για το έθνος σου. Βγαίνει μια έξτρα δύναμη από μέσα σου και μπαίνεις μέσα με χίλια, τα δίνεις όλα».

Όσο για τη στιγμή της αλλαγής, είπε: «Με τον Γιάννη είναι ξεχωριστό, γιατί είναι στην ομάδα που μεγάλωσα κι εγώ. Χάρηκα, χαμογέλασα πολύ όταν τον είδα, ήθελα να τον αγκαλιάσω και να τον χαλαρώσω, να μπει μέσα και να το απολαύσει. Του είπα “μπες και κάνε αυτό που ξέρεις”»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x