Euro 2024

Πογέτ: «Περίεργο να παίζουμε σε ένα γήπεδο με άδεια κερκίδα - Το καλύτερό μας ματς»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ μετά το ματς με την Ολλανδία και την ήττα της Εθνικής μας.

Ως το καλύτερο παιχνίδι της Εθνικής σε συγκεκριμένα στοιχεία, με εκείνον στον πάγκο, χαρακτήρισε ο Γκουστάβο Πογέτ αυτό με την Ολλανδία στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στην OPAP Arena.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός εξήγησε ακόμη και γιατί αποβλήθηκε, ενώ αναφέρθηκε και στο ένα πέταλο, που έμεινε κενό στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πογέτ:

Για το ματς: «Για το σημερινό παιχνίδι, από άποψη σωματικής δύναμης ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας, όπως και από άποψη κατανόησης του αγώνα. Δυστυχώς, χάσαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε.

Ήταν σημαντικό το παιχνίδι για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους αντιπάλους. Καταλάβαμε ότι πρέπει να παίξουμε διαφορετικά σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά κερδίσαμε πολλά για τα επόμενα παιχνίδια
».

Για τη διαιτησία: «Για το πρώτο πέναλτι, εάν ο διαιτητής δεν το δώσει, ο VAR δεν τον καλεί. Δεύτερον, όταν το VAR καλεί έναν διαιτητή για ένα πέναλτι κατά 99% δεν είναι πέναλτι και το έδωσε. Του είπα τι παιχνίδι έχει κάνει. Όταν πήγε να δει το τρίτο, που ήταν περισσότερο απ' όλα. Θα πάει σίγουρα στο Euro».

Για τον κόσμο: «Ευχαριστώ τους οπαδούς, αν και θα ήθελα να ζητήσω αν γίνεται να γεμίσουμε και την τελευταία κερκίδα, που είναι περίεργο να παίζουμε σ' ένα γήπεδο με άδεια κερκίδα. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους. Ο πάγκος έπαιζε στο παιχνίδι, δίνει καλά πράγμα για το μέλλον».

Να σημειωθεί πως ο Πογέτ αναφέρεται στο πέταλο των οργανωμένων της ΑΕΚ, δεξιά, όπως βλέπει κανείς από την τηλεόραση το γήπεδο. Οι Ολλανδοί φίλαθλοι κάθονταν στο πάνω διάζωμα και δίπλα τους η εξέδρα ήταν άδεια για λόγους ασφαλείας. Ωστόσο, ήταν άδειο όλο το πέταλο! Και κάτω, δηλαδή, μέχρι το κόρνερ. Αυτό, λοιπόν, που, πιθανότατα, ισχύει είναι ότι υπάρχει μία άτυπη συμφωνία ανάμεσα σε ΕΠΟ και ΑΕΚ να μη χρησιμοποιείται το συγκεκριμένο πέταλο υπό τον φόβο βανδαλισμών από οπαδούς άλλων ομάδων. Αυτό ίσχυσε και στα προηγούμενα τρία ματς της Εθνικής στην OPAP Arena. Ωστόσο, απόψε το υπόλοιπο γήπεδο ήταν κατάμεστο και σίγουρα η εικόνα με το άδειο πέταλο «χτυπούσε» άσχημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x