Euro 2024

Πογέτ: «Νιώσαμε ότι παίζουμε στο σπίτι μας»

Ικανοποιημένος ο Γκουστάβο Πογέτ μετά το 2-1 της Ελλάδας ενάντια στην Ιρλανδία.

Η Ελλάδα έκανε το 2/2 στον 2ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024 νικώντας την Ιρλανδία, με τον Γκουστάβο Πογέτ να μένει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά και την ατμόσφαιρα στην OPAP Arena.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη και τις σκέψεις του: «Ήταν υπέροχο ματς, ήταν απίστευτη προσπάθεια. Είχαμε δύσκολο ματς. Νιώσαμε ότι παίζουμε στο σπίτι μας. Υπήρξαν στιγμές που τους χρειαστήκαμε και ήταν εκεί. Τους ευχαριστούμε και δεν θα πιστέψετε πόσο πολύ νοιάζονται οι παίκτες να είναι εδώ».

Για το ότι η Ελλάδα έκανε περισσότερες τελικές σε σχέση με αυτές που είχε στο παρελθόν: «Προσπαθήσαμε να παίξουμε έτσι και να κρατήσουμε τη θέση μας. Ο Μπάλντοκ έπαιξε σχεδόν όλο το ματς στον αστράγαλο. Περίμενα ένα παραπάνω γκολ για να είμαι περισσότερο χαλαρός. Υπήρξαν κάποιες επικίνδυνες στιγμές κατά τη διάρκεια του ματς. Η επέμβαση του Βλαχοδήμου στο τέλος. Κάναμε τα βασικά που ήθελα και πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να αναρρώσουμε».

Από εκεί και πέρα: «Πρέπει να υπάρχει ισορροπία, οι σύγχρονοι προπονητές μιλούν για την επίθεση αλλά πρέπει να αμύνεσαι συγχρόνως. Πρέπει να γίνουμε πιο κυνικοί και να μη χρειαστεί να φτάνουμε μέχρι το τέλος και ο προπονητής να ιδρώνει τη φανέλα όπως οι παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x