Euro 2024

Πογέτ: «Υπερήφανος για τα παιδιά, κρατάω τον τρόπο που πανηγύρισαν - Έχω ήδη στον υπολογιστή μου τα ματς του Καζακστάν»

Δείτε τι δήλωσε ο Γκουστάβο Πογέτ μετά την ισοπαλία της Εθνικής με τη Γαλλία.

Στα κέρδη της Εθνικής από το παιχνίδι κόντρα στη Γαλλία και το τελικό 2-2 αναφέρθηκε ο Γκουστάβο Πογέτ, μιλώντας στην κάμερα της NOVA. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, που ήταν τιμωρημένος, θυμίζουμε και δεν κάθισε στον πάγκο, δήλωσε: «Υπήρχαν σημεία, που ήταν δύσκολα. Όχι όλο το ματς. Προσπαθώ να είμαι θετικός. Τα παιδιά ήταν εκπληκτικά στα πρώτα 15 λεπτά ειδικά. Είχαμε δύο ημέρες για να εξηγήσουμε στα παιδιά και έκαναν… αυτό»!

Και συνέχισε: «Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για τα παιδιά σε ένα ματς, που δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αυτό, όμως, που κρατάω είναι ο τρόπος, που πανηγύρισαν τα παιδιά όλα μαζί, η ενότητα αυτού του γκρουπ».

Για τις αλλαγές σε πρόσωπα και θέσεις σχολίασε: «Προπονηθήκαμε, μετά την προπόνηση ήμουν 50%-50% και βλέποντας την τελευταία προπόνηση κατάλαβα πως τα παιδιά με εμπιστεύονται. Τους το ζήτησα, όμως το θέμα είναι τι κάνουν αυτά. Υπήρχαν σημεία, που μείναμε πίσω, αλλά αυτά τα 15' που μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο είναι πολύ σημαντικά για το μέλλον».

Για το αν τα νέα πρόσωπα του προκαλούν πλέον ευχάριστο πονοκέφαλο ως πληθώρα επιλογών: «Αναμφισβήτητα έχω ευχάριστο πονοκέφαλο, γιατί έχει μεγαλώσει το κάδρο και αυτό είπα και στα νέα πρόσωπα, πως η δεξαμενή έχει μεγαλώσει και στη Γερμανία μπορεί να πάει ο οποιοσδήποτε».

Και κατέληξε, απαντώντας στην ερώτηση για το αν οι τέσσερις μήνες που μεσολαβούν μέχρι το ματς με το Καζακστάν είναι οι πιο δύσκολοι της μέχρι τώρα παρουσίας του στον πάγκο της Εθνικής: «Πιθανόν και να είναι καθώς η αναμονή είναι πάντα δύσκολη, αλλά το θετικό είναι πως στον υπολογιστή μου έχω ήδη τα ματς του Καζακστάν και είμαι έτοιμος για να δουλέψω πάνω σε αυτά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x