Euro 2024

Έσπασε... κατάρα ετών το Σαν Μαρίνο: Σκόραρε σε δύο διαδοχικά επίσημα ματς μετά από 18 χρόνια!

Το Σαν Μαρίνο μπορεί να ηττήθηκε με 3-1 από το Καζακστάν, ωστόσο, με το τέρμα που σημείωσε ο Φραντσιόλι... έσπασε κατάρα 18 ετών!

Την ένατη ήττα του σε ισάριθμους αγώνες της προκριματικής φάσης του Euro 2024 υπέστη το Σαν Μαρίνο το βράδυ της Παρασκευής, χάνοντας με σκορ 3-1 από το Καζακστάν στην Αστάνα για τον 8ο όμιλο της διοργάνωσης.

Παρά το γεγονός πως η ομάδα του Φαμπρίτσιο Κονσταντίνι κατέγραψε ένα ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα στο ενεργητικό της, οι άνθρωποι του Σαν Μαρίνο έχουν έναν σοβαρό λόγο για να πανηγυρίσουν και να γιορτάσουν τη σημερινή τους εμφάνιση!

Και αυτό διότι, με το τέρμα που σημείωσε ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός, Σίμονε Φραντσιόλι, στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης με το οποίο και μείωσε προσωρινά σε 2-1, το Σαν Μαρίνο έγραψε ιστορία και... έσπασε κατάρα 18 ετών!

Βλέπετε, το μικρό κρατίδιο στα βορειοανατολικά της Ιταλίας σκόραρε σε δεύτερο διαδοχικό επίσημο παιχνίδι της, μετά και το τέρμα που είχε πετύχει στην εντός έδρας ήττα από τη Δανία (1-2) τον περασμένο Οκτώβρη. Μια επίδοση που είχε να σημειώσει από το... μακρινό 2005, όταν και είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στις «κολλητές» ήττες από Βέλγιο (1-2) και Βοσνία Ερζεγοβίνη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Γερμανίας!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x