Euro 2024

Σίλεσεν: «Πλήγμα για εμένα ο αποκλεισμός μου από το Euro»

Ο Γιάσπερ Σίλεσεν μίλησε για τον αποκλεισμό του από το Euro 2020.

Σοκ για την Ολλανδία ήταν ο αποκλεισμός του βασικού τερματοφύλακα της εθνικής, Γιάσπερ Σίλεσεν, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Euro 2020. Ο 32χρονος κίπερ διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και έμεινε εκτός όλης της διοργάνωσης.

Ο Σίλεσεν έριξε «καρφιά» στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Φρανκ Ντε Μπουρ και ανέφερε πως ήξερε για τον κορωνοϊό και είχε συμπεριληφθεί αρχικά στην αποστολή.

«Είναι μεγάλο "πλήγμα" για μένα και θα παραμείνει για αρκετό καιρό. Με πονάει κυρίως το ότι δεν το περίμενα. Όταν ανακοινώθηκε η αποστολή, ήμουν το νο1 του Ντε Μπουρ. Ήξερε ήδη ότι είχα διαγνωστεί θετικός. Μετά τον τραυματισμό μου, δούλεψα μέρα με τη μέρα με τους φυσιοθεραπευτές και με τη Βαλένθια, και εισέπραξα θαυμασμό για την αφοσίωση και την προσπάθειά μου. Αλλά όλα έγιναν για το τίποτα και γιατί; Οι κανόνες λένε ότι μπορούν να αντικατασταθούν τερματοφύλακες στη διάρκεια της διοργάνωσης. Και τώρα εκείνος λέει ότι δεν είμαι στην καλύτερη φυσική κατάσταση! Δεν πρόκειται να συνεννοηθούμε ξανά ο ένας με τον άλλον.
Και τώρα πρέπει να περάσω τις μέρες μου σε ένα διαμέρισμα, επειδή έδειξα θετικός. Δεν έχω νιώσει πιο αδύναμος και θυμωμένος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x