Euro 2024

Ταμπάκος: «Ανοιχτές οι θέσεις των εξτρέμ – Να μπει δυνατά η Εθνική»

Ο Σωτήρης Ταμπάκος αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο πλάνο του Γκουστάβο Πογέτ για την πρεμιέρα της Ελλάδας με το Γιβραλτάρ και το 4-3-3 που θα αγωνιστεί, σε ένα… πονηρό παιχνίδι σαν το σημερινό.

Με 4-3-3, τον Ρότα δεξιό μπακ και τον Παυλίδη σέντερ φορ θα αγωνιστεί η Ελλάδα απέναντι στο Γιβραλτάρ, καθώς, σε αντίθεση με τους ακραίους επιθετικούς ο Γκουστάβο Πογέτ έχει κατασταλάξει όπως μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Επειδή προέκυψαν ατυχίες στη μεσαία γραμμή, με τον τραυματισμό του Κουρμπέλη, που διεκδικούσε θέση βασικού όπως και ο Σιώπης, ανατράπηκαν τα πλάνα του προπονητή. Δεν το βλέπω πάντως να έχουμε αλλαγές και να παίξει πιο πίσω ο Μπακασέτας. Τα διλήμματα είναι στη θέση των εξτρέμ, από την στιγμή που ο Ρότα έχει ένα μικρό προβάδισμα για να ξεκινήσει στα δεξιά έναντι του Μπάλντοκ και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Παυλίδης, στο 4-3-3. Στα εξτρέμ είναι ανοιχτά, αν παίξει αριστερά ο Φορτούνης, θα πάει δεξιά ο Μασούρας ή ο Λημνιός. Αλλιώς θα πάει αριστερά ο Μασούρας και δεξιά διεκδικούν θέση ο Λημνιός και ο Πέλκας», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι δεν βλέπει με… τίποτα να παίζουν ταυτόχρονα και Κωνσταντέλιας και Μπακασέτας και Φορτούνης, αλλά και δύσκολα οι δύο τελευταίοι μαζί, στο βασικό σχήμα της Εθνικής.

Ενώ ο Σωτήρης Ταμπάκος σημείωσε ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι προσεκτική, γιατί είναι ματς πρεμιέρας και πως χρειάζεται να μπει δυνατά στο παιχνίδι για να πάρει το «τρίποντο» απέναντι σε μια ομάδα που πρέπει να κερδίσει μέσα-έξω.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x