Euro 2024

Ταμπάκος: «Μπορεί να νιώθει ριγμένος ο Πογέτ, δεν έχουν επηρεαστεί οι παίκτες»

Ακούστε τι ανέφερε ο Σωτήρης Ταμπάκος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το «καυτό» θέμα Πογέτ, αλλά και την προετοιμασία της Εθνικής.

Μία ημέρα μετά τις αιχμηρές δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ, το συγκεκριμένο θέμα παραμένει στον… αφρό της επικαιρότητας.

Ο Σωτήρης Ταμπάκος αναφέρθηκε στην υπόθεση μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Newsroom».

Σε ερώτηση που δέχθηκε από τον Τάσο Νικολόπουλο για το αν οι δηλώσεις του Ουρουγουανού τεχνικού για τον βοηθό του έγιναν λόγω πιθανής δυσαρέσκειάς του για το δικό του συμβόλαιο, ανέφερε: «Μπορεί να νιώθει ριγμένος, επειδή δεν έχει κληθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του, ώστε να οδηγήσει την Εθνική μέχρι τα τελικά του Euro, καθώς τώρα λήγει τον Μάρτιο».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων της Εθνικής, με τον ρεπόρτερ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 να τονίζει ότι η «Δουλεύουν ανεπηρέαστοι οι παίκτες, δεν έχει σηκωθεί περισσότερη σκόνη από τους παίκτες. Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της με στόχο τα μπαράζ και αυτό νομίζω δεν θα αλλάξει, είναι για τους παίκτες στόχος καριέρας. Αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να είναι γροθιά, Θα βάλουν τον εαυτόν τους κάτω από την ομάδα. Το κάνουν καλά από την εποχή Φαντ Σιπ».

Επιπλέον, σε ό,τι αφορά τα πλάνα του 55χρονου τεχνικού, δεν έχει δείξει κάτι έως τώρα στις προπονήσεις, ενώ υπενθυμίζεται ότι για την αναμέτρηση με τη Γαλλία δεν υπολογίζονται Μάνταλος και Κουρμπέλης λόγω καρτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x