Euro 2024

Ταμπάκος: «Πιθανότατα οι ίδιοι 11 με Γεωργία - Σημείο-κλειδί ο έλεγχος της μεσαίας γραμμής»

Ο Σωτήρης Ταμπάκος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το πλάνο του Γκουστάβο Πογέτ για τον τελικό της Ελλάδας με τη Γεωργία με έπαθλο τη συμμετοχή στα τελικά του Euro 2024.

Τα τελευταία νέα της Εθνικής ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Γεωργία ανέφερε ο Σωτήρης Ταμπάκος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μιλώντας στη Βαλεντίνα Νικολακοπούλου, τόνισε ότι ο Γκουστάβο Πογέτ θα παρατάξει πιθανότητα την ίδια ενδεκάδα με εκείνη που επέλεξε για το ματς με το Καζακστάν στην OPAP Arena. Υπενθυμίζεται ότι ο Ουρουγουανός τεχνικός ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη τους Βλαχοδήμο - Μπάλντοκ, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο, Τσιμίκα - Κουρμπέλης, Μάνταλο, Μπακασέτα - Μασούρα, Πέλκα, Ιωαννίδη.

Από εκεί και πέρα, ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην Τιφλίδα, τόνισε ότι κομβικό στοιχείο για τη γαλανόλευκη θα είναι να επιβάλλει τον ρυθμό της στο συγκεκριμένοι ματς και να μην δώσει περιθώρια στους γηπεδούχους να κάνουν τη ζημιά. «Σημείο-κλειδί θα είναι ο έλεγχος της μεσαίας γραμμής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η προπόνηση της Εθνικής ολοκληρώθηκε δίχως να σημειωθεί κάποιο απρόοπτο, ενώ το πρόγραμμα ήταν πιο χαλαρό, καθώς ο έμπειρος τεχνικός ήθελε να αποφορτίσει τους διεθνείς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x