Euro 2024

Ξέρανε την Ουαλία η Τουρκία και συνεχίζει απτόητη για Euro!

Η Τουρκία δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στην Ουαλία, αλλά βρήκε τα γκολ στo τελευταίo 20λεπτο (2-0) και συνεχίζει πρώτη στην βαθμολογία του 4ου ομίλου.

«Λύγισε» την αξιόμαχη Ουαλία των 10 παικτών η Τουρκία. Οι Τούρκοι δυσκολεύτηκαν αρκετά, ωστόσο επικράτησαν 2-0 της αντιπάλου τους και συνεχίζουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Έχουν μάλιστα αρχίσει να χτίζουν διαφορά και δείχνουν ικανοί να τερματίσουν στην πρώτη δυάδα, ενώ αν συμβεί αυτό τότε η Ελλάδα θα έχει μία λιγότερη αντίπαλο στο final-4 του Nations League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με τον Μέφαμ. Ωστόσο, το γκολ δεν μέτρησε για οφσάιντ, ενώ λίγο αργότερα κέρδισαν πέναλτι που πήρε πίσω το VAR! Ο Μορέλ στο 41ο λεπτό αντίκρισε κόκκινη κάρτα και άφησε την Ουαλία με 10 παίκτες, με το έργο των φιλοξενούμενων να δυσκολεύει περισσότερο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Ουαλοί άντεχαν παρόλο που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, με την Τουρκία στο 64’ να χάνει μια τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αφού ο Τσαλχάνογλου αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Ο Ναγίρ στο 69’ έγραψε το 1-0 για τους Τούρκους, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Ο ίδιος παίκτης στο 72’ πήρε την εκδίκησή του και τελικά άνοιξε το σκορ, δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους. Η Τουρκία δεν σταμάτησε εκεί και στο 80’ ο Γκιουλέρ έκανε το 2-0 με εκπληκτικό σουτ, με την Ουαλία να μην μπορεί στην συνέχεια να αντιδράσει ιδιαίτερα στη συνέχεια και να γνωρίζει την ήττα μένοντας με 4 βαθμούς.

Αναλυτικά, η 4η αγωνιστική:
Αρμενία-Λετονία 2-1
(35’ Τικνιζιάν, 90+1’ πεν. Μπαρσεγκιάν – 67’ Σαβάλνιεκς)

Τουρκία-Ουαλία 2-0
(72’ Ναγίρ, 80’ Γκιουλέρ)

Η βαθμολογία:
Τουρκία-Ουαλία: 2-0

Η επόμενη (5η) αγωνιστική:
Παρασκευή 8/9
Κροατία-Λετονία (21:45)
Τουρκία-Αρμενία (21:45)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x