Euro 2024

Χατζηδιάκος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ευχαριστημένοι, αλλά μπορούσαμε παραπάνω - Θηρίο ο Μαυροπάνος»

Ο Παντελής Χατζηδιάκος αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην πολύ καλή εμφάνιση της Εθνικής απέναντι στη Γαλλία, στην επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στην Ολλανδία αλλά και στο μέλλον της καριέρας του.

Τις εντυπώσεις του από την σπουδαία αναμέτρηση κόντρα στη Γαλλία εξέφρασε μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στον bwinΣΠΟΡ F 94,6 και την εκπομπή του Μιχάλη Τσόχου, ο Παντελής Χατζηδιάκος.

Ο διεθνής στόπερ, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα συναισθήματα που του προκάλεσε το ματς στο Παρίσι, τους στόχους της Εθνικής ομάδας αλλά και την κριτική που ασκήθηκε στον Ντίνο Μαυροπάνο.

«Ήταν ένα μεγάλο ματς απέναντι σε πάρα πολύ καλούς παίκτες. Πολύ ωραίο βράδυ σε όμπορφη ατμόσφαιρα. Ευχαριστημένοι για αυτό που δείξαμε αλλά πιστεύω ότι μπορούσαμε παραπάνω. Να παίξουμε καλύτερα, και να πάρουμε αποτέλεσμα. Αμυνθήκαμε αρκετά καλά. Κοντρολάραμε καλά τους αντιπάλους. «Προσπαθήσαμε να το αντιμετωπίσουμε όπως κάθε ματς. Θέλουμε πολύ να παίξουμε σε ένα μεγάλο τουρνουά.

Λέγαμε μεταξύ μας να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Να έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο αλλά να δείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτό που μπορούμε. Υπήρχε έξτρα κίνητρο να δείξουμε ότι μπορούμε και σε αυτό το επίπεδο».


«Στον Μαυροπάνο είπα ότι είναι μέρος της δουλειάς μας μια κακή βραδιά. Μπορείς σε κλάσματα δευτερολέπτου να πάρεις μια απόφαση που μπορεί να αλλάξει το ματς. Δεν χρειάζεται να απογοητεύεται. Είμαστε δεμένοι ως ομάδα. Είναι πάντα συγκεντρωμένος. Είναι θηρίο, υπάρχουν καλές μέρες αλλά και κακές στο ποδόσφαιρο. Έπρεπε να τον βοηθήσουμε ψυχολογικά».

Αναφορικά με το μέλλον του τόνισε: «Ήρθε για εμένα η στιγμή να κάνω το επόμενο βήμα. Δεν ξέρω που θα είναι, αλλά θέλω πολύ να το κάνω. Θα είναι στο εξωτερικό, δεν θα επιστρέψω στην Ελλάδα, δεν θα ήταν το πιο σωστό βήμα για την καριέρα μου ειδικά μετά από τέτοια σεζόν».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x