Euro 2024

Ζαϊνουτντίνοφ: «Δεν φοβόμαστε την Ελλάδα, νιώθουμε σίγουροι για τις ικανότητές μας»

Δηλώσεις ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Εθνική μας έκανε ο εκ των κορυφαίων της ομάδας του Καζακστάν, Μπακτιέρ Ζαϊνουτντίνοφ.

Ο Μπακτιέρ Ζαϊνουτντίνοφ ήταν εκείνος που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της εθνικής Καζακστάν, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Εθνική μας στην OPAP Arena για τα playoffs πρόκρισης στο EURO 2024.

Ο 25χρονος παίκτης της Μπεσίκτας χαρακτήρισε πολύ δυνατή ομάδα την Εθνική μας, αλλά ξεκαθάρισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν έχουν φόβο, αλλά πίστη στις ικανότητές τους.

«Δεν μπορώ να πω ότι στο ρόστερ της Ελλάδας υπάρχουν πολλά αστέρια. Υπάρχουν καλοί παίκτες που παίζουν στα κορυφαία πέντε πρωταθλήματα. Ο Μπακασέτας που έπαιξε στο τουρκικό πρωτάθλημα είναι πολύ καλός παίκτης. Ο Τσιμίκας επίσης. Επομένως, έχουν μια πολύ δυνατή ομάδα. Τους σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη μεγάλη στήριξη που δέχονται εκείνος και οι συμπαίκτες του από τους συμπατριώτες τους, λέγοντας:

«Νιώθουμε την υποστήριξη όλου του Καζακστάν. Νιώθουμε αυτόν τον ενθουσιασμό πριν το παιχνίδι. Πολλά μηνύματα μας έρχονται από τους Καζάκους οπαδούς μας. Νιώθουμε υπεύθυνοι και σίγουροι για τις ικανότητές μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x