Euro

Η Ονδούρα καταγγέλλει την Αυστραλία για κατασκοπεία της προπόνησης με... drone (video)

Τη δική τους «μάχη» για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο δίνουν Αυστραλία και Ονδούρα, με τους δεύτερους να καταγγέλλουν τα «καγκουρό» για κατασκοπεία της προπόνησης τους.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αυστραλία και Ονδούρα διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ωστόσο, η Ονδούρα προέβη σε καταγγελία λίγες ώρες πριν το παιχνίδι των δύο ομάδων. Μέσω του λογαριασμού της στο twitter η Ομοσπονδία της Ονδούρα, έκανε λόγο για κατασκοπεία από την πλευρά των Αυστραλών.

Όπως ισχυρίζονται, κατά την διάρκεια της προπόνησης της ομάδας, ένα drone πετούσε πάνω από το γήπεδο και κατέγραφε την προπόνηση.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x