Euro

Η αγκαλιά Πογέτ-Ντεσάν ενώ έκανε δηλώσεις ο Ουρουγουανός: «Μου είπε ότι κάνω τα πάντα για να μη βρεθώ απέναντί του»

Ο Γκουστάβο Πογέτ την ώρα που έκανε δηλώσεις για το ματς με τη Γαλλία είδε τον Ντιντιέ Ντεσάν να τον διακόπτει, με τους δύο άνδρες να αγκαλιάζονται θερμά.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την ώρα που ο Γκουστάβο Πογέτ μιλούσε στον ALPHA, ο Ντιντιέ Ντεσάν «παρενέβη» και οι δυο τους αγκαλιάστηκαν. Ακολούθως ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός αποκάλυψε και τι συζήτησαν οι δύο άνδρες.

«Μου είπε ότι κάνεις τα πάντα για να μην βρεθείς απέναντι μου στον πάγκο», τόνισε ο Πογέτ, ο οποίος, θυμίζουμε, ήταν τιμωρημένος.

Δείτε το σκηνικό:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x